NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Lorand Soares Szasz se află la Deva cu 21 de metode pentru a creşte afacerea ta
Lorand 1

Lorand Soares Szasz se află la Deva cu 21 de metode pentru a creşte afacerea ta

Singurul “antrenor de business” din România şi unul dintre cei mai apreciaţi traineri, speakeri şi antreprenori români se află astăzi în Deva, unde oferă gratuit un seminar cu tema „21 de metode pentru a creşte afacerea ta”.

Lorand Soares Szasz şi echipa oferă seminarul în două sesiuni, la Conacul Archia,. Prima s-a finalizat la amiază, iar cea de-a doua începe, în acelaşi loc, la ora 17.00.

Pe site-ul său, Lorand Soares Szasz explică de ce oferă aceste seminarii în mod gratuit: „Pentru că ştiu că evoluţia firmei mele şi a mea depinde de evoluţia pieţei (şi a ta). Tocmai de aceea doresc să cresc piaţa şi, în acest fel, să creştem şi noi. Pentru că vreau să demonstrez că nu tot ce este gratuit este şi «naşpa», deşi suntem conştienţi că s-au organizat multe evenimente pe diferite fonduri, care au lăsat de dorit din punct de vedere al din punct de vedere al calităţii. (…) Pentru că eu m-am născut într-o familie săracă şi aş fi dat totul ca să pot avea acces la aceste informaţii în mod gratuit”, sunt doar câteva dintre motive. Autorul atenţionează asupra faptului că nu este nicidecum vorba despre un seminar gratuit susţinut cu fonduri europene, care se organizează doar de dragul de a avea un număr de participanţi.

Citiţi mâine, în Glasul Hunedoarei, un interviu cu Lorand Soares Szasz, omul desemnat de două ori consecutiv „cel mai bun speaker din România” la Business Days.

Despre Ciprian IANCU

Citește și

IMG-20180321-WA0010

Accident mortal, la Beriu

Grav accident rutier grav, miercuri seara, în satul Beriu, din apropierea municipiului Orăştie. O femeie …

One comment

  1. LOL, serios? :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *