glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Liviu Dragnea spune că „a zburat” la Țebea „pe persoană fizică”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că a plătit cursele cu elicopterul din banii lui. Liderul social-democrat a mai spus că a ales firma Cobrex „pentru siguranța sa”, excluzând astfel orice legătură de afaceri cu patronul acestei societăți. „Glasul Hunedoarei” va prezentat în ediția de luni cum președintele PSD a venit și a plecat de la Țebea cu un elicopter, pentru care, spun sursele noastre, ar fi achitat suma de aproximativ 5.000 de euro.

Întrebat dacă elicopterul folosit pentru deplasarea la Ţebea a fost plătit de partid, Liviu Dragnea a răspuns negativ: „Plătit de mine, persoană fizică”. Chestionat în continuare cât a plătit, Dragnea a răspuns: „Ei, asta-i bună… nu vreau să stric piaţa”. De asemenea, întrebat de ce a preferat să meargă cu elicopterul, preşedintele Camerei Deputaţilor a spus că pentru „siguranţa” sa. „Siguranţă. După părerea mea, e unul dintre cei mai buni piloţi din ţară”, a completat Liviu Dragnea.

În acest weekend, președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a venit și a plecat de la Țebea cu un elicopter privat, al firmei Cobrex Trans, din Brașov. Liderul social-democrat a evitat, astfel, traficul infernal. E drept, pe bani mulți. Sursele noastre au declarat că zborul cu elicopterul, timp de o oră, costă 1.500 de euro, iar drumul până la București este parcurs în peste o oră și jumătate. La un calcul simplu, aproape 5.000 de euro a cheltuit Liviu Dragnea pe transportul dus-întors.

2 Comments