NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Publicitate / Licitatia.ro, un serviciu complet de monitorizare a licitatiilor publice
licitatia-ro-imagine

Licitatia.ro, un serviciu complet de monitorizare a licitatiilor publice

Participarea la licitatii publice reprezinta o oportunitate pentru orice companie si o sansa in plus de a-si diversifica portofoliul de clienti. Venind in intampinarea nevoilor companiei dumneavoastra, portalul licitatia.ro va ofera un serviciu complex de monitorizare a licitatiilor publice.

 

O cautare inteligenta a licitatiilor publice

Cresterea profitului companiei dumneavoastra poate fi sustinuta prin mentinerea unei atentii deosebite asupra oportunitatilor care sunt lansate zilnic pe piata.

Site-ul licitatia.ro, un lider in domeniu monitorizarii licitatiilor publice din Romania, sustine eforturile managerilor de succes printr-un nou serviciu oferit companiilor.

Serviciul de monitorizare al ofertelor existente pe piata include licitatiile de achizitii publice din Romania, tip SEAP, MO, BRM si pe fonduri europene, ca si pe cele din Uniunea Europeana.

Totodata, clientii au acces la cele mai noi oferte listate de banci si lichidatori, atat modulul de cautare, cat si selectia alertelor cu oferte atractive putand fi prestabilite in functie de codul CPV, domeniul de activitate sau cuvinte cheie introduse in textul anunutului.

Mai mult, licitatia.ro ofera si servicii de e-tendering, prin care clientii pot organiza si atribui o licitatie in cel mai transparent mod cu putinta.

Preturi pentru orice client

Nu conteaza in ce stadiu de dezvoltare este afacerea ta, serviciile de abonament Start, Business si Corporate oferite de licitatia.ro au fost gandite pentru a satisface nevoia de informare a oricarui client.

Abonamnetul Start,  este dedicat intreprinderilor mici care activeaza pe un singur domeniu de activitate, Abonamnetul Business este dedicat  IMM-urilor care sunt orientate pe 2-3 domenii, iar pentru companiile mari, ce activeaza pe mai multe deomenii recomandam abonamnetul “Mega“cu 10 domenii monitorizate.

Fara costuri majore

Nu doar ca abonamentul la serviciile de monitarizare licitatia.ro este unul creionat astfel incat sa nu impovareze bugetul firmei, dar in aceasta perioada poti profita si de reducerile oferite.

Demonstreaza ca esti un manager orientat spre succes si nu rata ocazia de a consolida pozitia firmei tale prin monitorizarea licitatiilor publice din Romania si UE apeland la serviciile oferite de Licitatia.ro.

Despre Cosmin BACHNEV

Citește și

30743488_1944216348945349_7841732034698412032_n

Compania ENERGAZ sosește la Deva

  Compania ENERGAZ și-a început activitatea în anul 2014 pe sectorul energiei electrice și al …