Home / Actualitate / Economic / Licitatia.ro-140 de licitatii publice anuntate in noiembrie in judetul Hunedoara
licitatia-ro-imagine

Licitatia.ro-140 de licitatii publice anuntate in noiembrie in judetul Hunedoara

In anul 2016, in luna noiembrie, numarul licitatiilor din judetul Hunedoare a crescut.

Daca anul trecut din aceasta zona au fost monitorizate 106 licitatii, anul acesta numarul lor a ajuns la 140.

Licitatiile cu cea mai mare valoare, fac parte din urmatoarele domenii:

Pe domeniul Licitatii Constructii si reparatii in ultima luna au fost monitorizate 17 licitatii, iar licitatia cu cea mai mare valoare, 2.443.160 RON + TVA, a fost organizata de catre Primaria Municipiului Brad, pentru modernizarea si reabilitatea retelelor termice din municipiul Brad.

Din domeniul Licitatii Medicamente, licitatia cu valoarea estimata la 2.926.502,04 RON + TVA a fost organizata de catre Spitalul Municipal Dr. Alexandru Simionescu Hunedoara, pentru achizitia de antibacterieni pentru uz sistematic.

Pe domeniul Licitatii Produse Petroliere si Combustibili, Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA a organizat o licitatie pentru achizitie motorina Euro 5 si benzina fara plumb in valoare de 2.343.900 RON +TVA .

Puteti primi toate informatiile legate de aceste licitatii la care inca puteti participa, plus multe altele, doar cu un simplu abonament la site-ul nostru .

Licitatia.ro – este lider pe piata monitorizariii licitatiilor publice din Romania. Zilnic monitorizam licitatiile publice din peste 500 de surse, precum: SEAP, MO, BRM, PRESA, Licitatii cu Fonduri Europene, site-uri private si trimitem alerte pe e-mail cu licitatiile atent selectate.

Pentru a fi cel mai bun trebuie sa te informezi de pe LICITATIA.RO.

Despre PUBLICITATE

Citește și

smartbil

Cum economiseşti timp şi energie cu un soft de facturare

Am vorbit, în articolul precedent, despre digitalizarea afacerilor. Asta înseamnă şi Smart Bill – soft …