NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Economic / Licitatia.ro-140 de licitatii publice anuntate in noiembrie in judetul Hunedoara
licitatia-ro-imagine

Licitatia.ro-140 de licitatii publice anuntate in noiembrie in judetul Hunedoara

In anul 2016, in luna noiembrie, numarul licitatiilor din judetul Hunedoare a crescut.

Daca anul trecut din aceasta zona au fost monitorizate 106 licitatii, anul acesta numarul lor a ajuns la 140.

Licitatiile cu cea mai mare valoare, fac parte din urmatoarele domenii:

Pe domeniul Licitatii Constructii si reparatii in ultima luna au fost monitorizate 17 licitatii, iar licitatia cu cea mai mare valoare, 2.443.160 RON + TVA, a fost organizata de catre Primaria Municipiului Brad, pentru modernizarea si reabilitatea retelelor termice din municipiul Brad.

Din domeniul Licitatii Medicamente, licitatia cu valoarea estimata la 2.926.502,04 RON + TVA a fost organizata de catre Spitalul Municipal Dr. Alexandru Simionescu Hunedoara, pentru achizitia de antibacterieni pentru uz sistematic.

Pe domeniul Licitatii Produse Petroliere si Combustibili, Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA a organizat o licitatie pentru achizitie motorina Euro 5 si benzina fara plumb in valoare de 2.343.900 RON +TVA .

Puteti primi toate informatiile legate de aceste licitatii la care inca puteti participa, plus multe altele, doar cu un simplu abonament la site-ul nostru .

Licitatia.ro – este lider pe piata monitorizariii licitatiilor publice din Romania. Zilnic monitorizam licitatiile publice din peste 500 de surse, precum: SEAP, MO, BRM, PRESA, Licitatii cu Fonduri Europene, site-uri private si trimitem alerte pe e-mail cu licitatiile atent selectate.

Pentru a fi cel mai bun trebuie sa te informezi de pe LICITATIA.RO.

Despre PUBLICITATE

Citește și

Razvan Marcus foto 1

Computerul 100 la sută românesc renaşte la Simeria. Inventatorul brădean Răzvan Mărcuş începe un proiect ambiţios în Parcul de Afaceri Simeria, în parteneriat cu o firmă din Cluj – Napoca

După ce şi-a pus, temporar, în „stand-by” ideea producerii în serie a husei care încarcă …