glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Liber la joc pentru liceeni. Miza pe spectacol!

Cea mai populară competiţie de fotbal inter-licee debutează, astăzi, la Sala Sporturilor din Deva. Zece echipe se vor duela pentru a pune mâna pe „Cupa BigFm 2014”. Patru dintre acestea susţin două meciuri de baraj: Colegiul Tehnic „Ion Mincu” şi Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” pe de o parte, respectiv Liceul Teoretic „Sabin Drăgoi” şi Liceul Teoretic „Téglás Gábor”, pe de alta.

Partidele de baraj vor preceda turneul în sine, care este programat să se dispute între 24 şi 27 februarie. Programul e deja bine-stabilit!

„Artiştii” deschid iarăşi balul

Liceenii cu poftă de fotbal promit un spectacol de zile mari la ediţia cu numărul cinci a „Cupei Big FM”. Interesant este însă că, pentru a patra oară la rând, „artiştii” vor fi cei care vor juca în deschiderea competiţiei. La fel ca în ediţia precedentă, Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” va întâlni în primul meci de baraj echipa Colegiului Tehnic „Ion Mincu” (ora 15.00). Imediat după ei vor păşi pe parchet cei de la Liceul Teoretic „Sabin Drăgoi” şi cei de la Liceul Teoretic „Téglás Gábor” (ora 16.00). La patru zile distanţă, sunt programate sferturile de finală. Sorţii au decis ca învingătoarea din primul meci de baraj să întâlnească Grupul Şcolar „Grigore Moisil”, în prima zi (luni, ora 15.00), în vreme ce Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” (finalistă ediţia precedentă) va juca împotriva celor de la Liceul Teoretic „Traian”(ora 16.00). Cealaltă parte a tabloului va pune faţă în faţă învingătoarea celui de-al doilea joc de baraj şi campioana en-titre, Colegiul Naţional Sportiv „Cetate” (marţi, ora 15.00), respectiv echipa Colegiului Naţional „Decebal” cu cea a Colegiului Tehnic „Transilvania” (marţi, ora 16.00).

Ne aşteptăm, ca şi în anii trecuţi, la un spectacol adevărat. Premiile sunt, după cum am obişnuit, consistente şi se vor duce la primele trei clasate, dar şi la cel mai bun jucător al întrecerii, la cel mai bun portar, dar şi la golgheterul Cupei”, a spus Marius Dragomir, principalul organizator al Cupei BigFm.

Joi, 27 februarie, cu începere de la ora 20:00, cele mai bune echipe ale turneului se vor înfrunta în ultimul act al competiţiei. În deschidere de la ora 19:00 se va disputa finala mică care va stabili ocupanta locului trei. Glasul Hunedoarei se numără şi anul acesta printre principalii parteneri media ai evenimentului, în vreme ce Avis 3000, printre principalii sponsori.