Home / Comunitate / Lectura pentru toţi a ajuns în comuna Băcia
Lectura pentru toţi a ajuns în comuna Băcia

Lectura pentru toţi a ajuns în comuna Băcia

Locuitorii comunei Băcia au avut ocazia de a cunoaşte cei mai prestigioşi scriitori, cele mai recente apariţii editoriale şi profilul editurii Emia prin prezentarea proiectului „Lectura pentru toţi”.

Reprezentanţii Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva împreună cu Editura Emia, condusă de poeta Paulina Popa, au prezentat în cursul zilei de ieri locuitorilor comunei Băcia „Lectura pentru toţi”. Acţiunea a avut loc la Căminul Cultural din comuna Băcia, începând cu ora 10:30, în prezenţa primarului Nicolae Panţa, a consilierului local Voicu Sala, a cadrelor didactice precum şi a elevilor claselor a V-a şi a VI-a de la Şcoala Generală din localitate. Prin acest proiect, Editura Emia şi-a prezentat în faţa cititorilor profilul, cele mai recente apariţii editoriale, precum şi scriitorii care au publicat de-a lungul timpului la această editură. Proiectul cultural „Lectura pentru toţi” are drept public-ţintă iubitorii de carte din aşezările rurale şi urbane ale judeţului, pe o constantă colaborare cu editurile şi scriitorii din judeţ.

Despre Raluca STROIA

Citește și

Deva - Bloc ANL Bejan 7258

Cu caloriferele reci, de șase zile. Situația oamenilor care locuiesc în blocul ANL 3 este aproape de rezolvare. Greul abia acum începe

Reprezentanții Asociației de Chiriași ai blocului ANL 3, din Deva, au reușit deblocarea situației în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *