Home / Actualitate / Laurențiu Nistor (PSD) nu vrea interimat la Primăria Deva
secund

Laurențiu Nistor (PSD) nu vrea interimat la Primăria Deva

Preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că susţine organizarea de alegeri anticipate la Deva, pronunţându-se pentru un primar ales direct prin votul cetăţenilor și nu pentru un interimat.

Potrivit acestuia, varianta unui interimat prelungit nu este bună, cu toate că Ovidiu Moș, cel care a preluat atribuțiile de primar, după condamnarea fostului primar al Devei, Mircia Muntean, face parte tot din PSD. „Suntem în pregătirea alegerilor anticipate la Deva şi le susţin. Nu sunt pentru un interimat, indiferent că se numeşte Deva sau altă localitate. E bine ca primarul să fie ales prin votul cetăţenilor”, a spus Nistor.

Acesta a declarat că la Deva a fost efectuat un prim sondaj de opinie în ceea ce priveşte intenţiile de vot ale simpatizanţilor PSD, iar primele trei locuri au fost ocupate de fostul candidat al PSD la Primăria Deva în 2016, Emil Stoica, cu 24,1% din opţiuni, urmat de actualul primar interimar al municipiului, Ovidiu Moş, cu 19,7%, şi de directorul Agenţiei de Dezvoltare Economico-Socială (ADEH) Hunedoara, Radu Barb, cu 18,2%.

Sondajul a avut loc în perioada 26-28 mai pe un eşantion de o mie de persoane.

Cei trei candidaţi au la dispoziţie două luni pentru a se face cunoscuţi în rândurile cetăţenilor din Deva, după care va fi efectuat un nou sondaj de opinie în funcţie de care ar putea fi stabilită persoana care va intra în cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului Deva.

Despre Livia BOTICI

Citește și

O astfel de jucărie ar mai fi alinat suferinţa unei fetiţe, dacă furnizorul şi o companie de curierat ar fi dat dovadă cu adevărat de profesionalism

Fan Courier și Elefant.ro răpesc bucuria unui copil grav bolnav. Spiritul sărbătorilor nu vine cu poșta rapidă

Serviciile îndoielnice, lipsa de comunicare și amabilitate a personalului filialei din Deva a firmei Fan …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *