glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

La Hunedoara se simplifică împărţirea ajutoarelor UE

~~Dacă în ultimele săptămâni ale anului trecut, la Hunedoara, ajutoarele alimentare pentru nevoiaşi au fost distribuite după un grafic realizat în funcţie de categorii şi zile, sistemul se simplifică la acest început de an.
În perioada 15 – 30 decembrie, Primăria Hunedoara a decis să diminueze aglomeraţia de la depozitul din Piaţa Dunărea, eliberând lunea şi marţea pachetele alimentare doar pentru pensionari şi şomeri, miercurea şi joia pe cele destinate persoanelor cu dizabilităţi, iar vinerea fiind deserviţi beneficiarii de ajutoare sociale.
Edilii Hunedoarei declară că au aplicat acest program din dorinţa de a proteja bătrânii şi persoanele cu handicap de îmbulzeala creată în special de beneficiarii de ajutoare sociale.
La acest început de an aglomeraţia s-a diminuat semnificativ, iar fiecare beneficiar primeşte pachetele cu alimente indiferent de zi şi categoria din care face parte. Reprezentanţii Primăriei Hunedoara spun că, în cazul în care se vor crea din nou cozi la depozitul din Piaţa Dunărea, se va reveni la sistemul iniţial de distribuire.
Până acum, în Hunedoara, peste 4000 de persoane au beneficiat de pachetele alimentare plătite cu bani europeni şi se estimează că numărul total al acestora va depăşi 6.000.
 

Loading...