NEWS ALERT:
Home / Eveniment / Infracționalitate / La furat în satul uitat de lume
La furat în satul uitat de lume

La furat în satul uitat de lume

Hoții atacă chiar și acolo de unde, teoretic, nu mai ai ce fura. Se găsește, însă, întotdeauna ceva. Așa și-au spus și doi bărbați, de 18 și 30 de ani, care au furat plasa de gard de la o casă nelocuită din Dumești, comuna Vorța. Cei doi au încercat să fugă de polițiști, fără prea mult succes.

Oamenii legii au depistat o mașină în satul Dumești. Șoferul acesteia a încercat să fugă atunci când a văzut echipajul de poliție. Autoturismul suspect a fost urmărit circa 300 de metri, după care ocupanții autoturismului au abandonat mașina, încercând să fugă. În urma controlului, polițiștii au găsit în portbagajul autoturismului și pe bancheta din spate mai multe bucăți de plasă de gard STM, cu privire la care s-a stabilit, în urma cercetărilor, că provin de la două panouri de gard ce au fost sustrase de la un imobil nelocuit din satul Dumești”, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Cei doi sunt cercetați acum de polițiști pentru furt. Mai mult, bărbatul de 30 de ani s-a ales și cu dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autoturism fără a deține permis.

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

inselatorie-telefon-metoda-premiul

Nouă metodă de escrocat. „Premii de fidelitate” contra unor sume de bani

Polițiștii hunedoreni încearcă să pună mână pe un escorc care s-a dat drept directorul unei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *