glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

„Jos pălăria” pentru imaginile lui „Flash Photography” (GALERIE FOTO)

Imagini de la Festivalul Internațional de Operă și Muzică Clasică „Hunedoara Lirică” și „Stradivarius Vibrations” și de la diferite expoziții din județ au fost expuse ieri pe simezele cafenelei culturale din Deva. Autorul lucrărilor este tânărul fotograf Bogdan Popescu alias „Flash Photography”.

Mai mulți pasionați ai artei fotografiei și culturii au trecut, ieri, pragul Cafenelei dependente de cultură „Jos pălăria” din Deva pentru a lua parte la vernisajul unei expoziții de fotografie. Evenimentul a reprezentat o premieră pentru public, dar și pentru autorul lucrărilor, Bogdan Popescu, care a realizat prima sa expoziție personală. Deși colecția de imagini surprinse din pasiune de Bogdan este una foarte bogată, pe simezele cafenelei culturale tânărul a expus doar 20 de fotografii, realizate la principalele evenimente culturale din județ. Printre acestea se numără Festivalul Internațional de Operă și Muzică Clasică „Hunedoara Lirică” și „Stradivarius Vibrations” – fotograful oficial al evenimentelor fiind chiar el – concert „Duo Colompar” de la „Jos pălăria”, dar și de la diferite expoziții din județ. Totodată, pe lângă fotografiile de presă, tânărul devean a prezentat publicului și diferite peisaje, de vară sau de toamnă, surprinse cu sensibilitate prin vizorul obiectivului. Bogdan Popescu sau „Flash Photography” este un tânăr în vârstă de 32 de ani, care deși nu este un profesionist în fotografie, prin sensibilitate, naturalețe și îndemânare poate surprinde orice imagine dorește. Sau, mai bine spus, Bogdan este, după cum afirma jurnalistul Ștefan Ciocan la vernisaj, „ca un Dumnezeu care poate surprinde o veșnicie într-o clipă”.

Cei care nu au putut ajunge la vernisaj, dar doresc să vizioneze lucrările lui Bogdan, pot să o facă trecând pragul cafenelei „Jos pălăria”. În plus, cei care doresc să vizioneze mai multe imagini ale tânărului, realizate la evenimente culturale din județ, pot să o facă accesând linkul www.flashphoto.ro sau pagina de facebook.