NEWS ALERT:
Home / Comunitate / Învaţă să te îmbraci potrivit la fiecare eveniment!
deschidere-site

Învaţă să te îmbraci potrivit la fiecare eveniment!

Fiecare femeie are, în primul rând, o anumită siluetă, o anumită lungime de păr, un oarecare gen de a se îmbrăca şi deci nu poate exista un răspuns exact la această întrebare. De asemenea, ocazia, ora, locul, genul de eveniment schimbă de tot atâtea ori felul în care trebuie să te îmbraci. Pentru acelaşi eveniment, două persoane pot fi sfătuite să se îmbrace complet diferit pentru că nimic nu este mai important decât atitudinea. Atitudinea este cea pe care se construieşte stilul unei persoane. Nimic nu poate fi purtat, oricât de scump ar fi, dacă nu ai atitudinea potrivită. Şi astfel, la acelaşi eveniment, două persoane, două atitudini diferite înseamnă două vestimentaţii total diferite. Iată câteva dintre cele mai importante şi frecvente situaţii şi sfaturile pe care Dana Budeanu, autoarea cărţii „Manual de stil”, ţi le dă din punct de vedere vestimentar!

 

foto-1

 

La prima întâlnire

Încearcă să nu fii vulgară. Nu etala un decolteu excesiv de adânc. Nu alege ceva foarte scurt. Fii misterioasă! Nu ştii ce îi place şi trebuie să afli la prima întâlnire. Alege lenjeria preferată pentru a te simţi bine „din interior” şi pentru a avea încredere în propriile forţe. Optează întotdeauna pentru o rochie foarte feminină, în decolteu V, până deasupra genunchiului. Dacă este seară, se recomandă o pereche de sandale superbe sau pantofii aceia preferaţi. Dacă întălnirea e ziua şi balerinii sunt ok. Alege o poşetă în funcţie de ora la care are loc întâlnirea. Ştii deja, o geantă plic pentru seară şi una medie sau mare pentru zi.

 

foto-2

 

La nuntă

Întotdeauna vei îmbrăca o rochie. În funcţie de locaţie, aceasta poate fi lungă sau scurtă. Te poți îmbrăca în alb! Ideea că nu este ok să mergi îmbrăcată în alb este una preconcepută şi deloc valabilă. Nu are nicio legătură cu faptul că mireasa este îmbrăcată în această culoare. Asta ar însemna că, dacă mireasa se îmbracă în roşu (pentru că se întâmplă să aleagă o altă culoare decât albul), nimeni nu are voie să vină în roşu.

 

foto-3

 

În avion

În primul rând, gândeşte-te că un avion este un autobuz sau tren, dar care „merge prin aer”. „Nu înţeleg femeile care merg cu avionul elegante, aproape la patru ace. Nu te sfătuiesc să porţi trening, dar nici rochie de seară”, spune o stilistă. Optează pentru jeanși, topuri din bumbac şi cardigan de caşmir, pentru rochii uşoare şi balerini. Ai de cărat o geantă, voluminoasă de cele mai multe ori. Gândeşte practic!

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

sec 4

Notificare de la APIA: Fermieri, aveți 15 zile la dispoziție, altfel pierdeți subvenția!

Fermierii au primit notificări de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *