glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Intră pe ultima sută de metri

CNS Cetate Deva şi FC Hunedoara – reprezentantele judeţului în Liga a treia se pregătesc de startul noului sezon. Cele două formaţii vor debuta în campionat peste 12 zile şi astăzi îşi vor afla programul. Până la acest moment, ambele au continuat seria partidelor de verificare.

Primii au evoluat, acasă, împotriva celor de la Industria Galda de Jos (Seria a V-a), în vreme ce alb-albaştrii au jucat pe terenul celor de la Aurul Brad, după ce meciurile cu Măgura Cisnădie şi Retezatul Haţeg au căzut.

Remiză cu şase goluri la umbra cetăţii

CNS Cetate şi Industria Galda de Jos nu s-au menajat aproape deloc, în ciuda căldurii de la ora jocului. Cele două echipe au terminat la egalitate, 3-3 (3-2), după un meci cu numeroase răsturnări de scor. Astfel, oaspeţii – care în urmă cu un sezon şi-au asigurat prezenţa în cel de-al treilea eşalon, după un baraj disputat chiar la Deva – au marcat mai întâi, prin Lupşan, după nici zece minute. Suciu a egalat în minutul 13, pentru ca după aceea Câmpean (20) să aducă din nou în avantaj Industria. Ritmul bun a continuat şi devenii au întors tabela până la pauză, într-un interval de zece minute, după ce Chelariu (28) şi Şaucă (38) au prins pe picior greşit defensiva oaspete. În fine, scorul final a fost stabilit de Baghiu, cu 20 de minute înainte de ultimul fluier, după o repriză dominată, în mare, de CNS Cetate, pentru care au evoluat toţi jucătorii cuprinşi în lot. Cu un rezultat pozitiv a încheiat săptămâna şi FC Hunedoara, care s-a văzut nevoită să evolueze la Brad, după ce amicalele stabilite în prealabil au căzut din varii motive. Alb-albaştrii – creditaţi de mulţi cu prima şansă în lupta pentru promovare, s-au impus cu 2-1, după golurile lui Şulea şi Cristian Creciunesc. Trupa lui Viki Roşca mai are programate două amicale, ambele cu Industria Galda de Jos: unul miercuri, pe teren propriu, de la ora 18.00 şi celălalt, în deplasare, sâmbătă.

12 zile au mai rămas până la startul noului sezon din Liga a treia.