glasul-hd.ro Web analytics

Politică

Întâlnire de taină între Moloț și Mărginean

Petru Mărginean s-a întâlnit cu Mircea Moloț, imediat ce a fost desemnat de către Biroul Executiv Județean al PSD candidatul partidului la Primăria Deva. Fostul edil a dorit să afle dacă fostul președinte al Consiliului Județean mai este supărat pe el, după ce, în 2014, atunci când DNA a declanșat acțiunea împotriva lui Moloț, televiziunea soției lui Petru Mărginean a pornit o întreagă campanie contra sa.

Dezvăluirile au fost făcute chiar de către Mircea Moloț, în cadrul unei conferințe de presă, ce a avut loc ieri. „M-a sunat Petru Mărginean în urmă cu o săptămână, mai precis, joi sau vineri. <Ce faci, mai ești supărat pe mine?>, asta a întrebat el. I-am spus că nu am fost supărat. Am fost aliați, am fost adversari, asta e viața. <Vreau să te văd>, mi-a spus el. I-am spus că săptămâna viitoare. M-a sunat luni, dacă ne putem vedea. I-am spus: Da, Petre. Ne-am văzut la un bar. M-am întâlnit cu domnul Mărginean, eu am băut un suc de grapefruit, el a băut o cafea lungă, am discutat tot felul de chestii, numai politică, nu. Punct”, a declarat Mircea Moloț, președintele ALDE Hunedoara.

Moloț: „Am o singură susținere: Ovidiu Popa”

Președintele ALDE Hunedoara a povestit de unde a plecat supărarea sa. Practic, s-a simțit trădat, pentru că după ce l-a susținut, cei apropiați lui Petru Mărginean l-au lovit. „Petru Mărginean, după tratative, negocieri, în 2004, a ajuns vicepreședinte (al CJ Hunedoara), pe vremea când eu eram președinte. Discutând cu organizația Deva, la alegerile din 2012, pe Petru Mărginean eu l-am susținut pentru candidatură, chiar dacă nu era majoritatea de acord cu chestia asta. În momentul în care eu am avut acea perioadă neagră din viața mea, primul post de televiziune, care cu moderatori și ridicat mingea la fileu domnului Gligor, m-a făcut în fel și chip. Sigur că m-a deranjat chestia asta, și n-am spus-o doar unuia, ci cei care mă întrebau despre Petru Mărginean le spuneam că sunt supărat pe el, fiindcă nu mă așteptam să procedeze așa. Între timp, acum de vreo lună, eu am mai fost la Antena 1, nu m-am întâlnit cu domnul Mărginean, e adevărat că m-am întâlnit cu doamna Mărginean. Sigur că el avea nevoie să schimbe două vorbe cu mine, să lămurim lucrurile. Le-am lămurit și cu asta basta”, mai spune Mircea Moloț. Întrebat fiind dacă îl va susține în alegeri pe Petru Mărginean, Moloț susține: „Am o singură susținere, să fie foarte clar: deputatul ALDE, adică Ovidiu Popa. Punct. Nici Mărginean, nici Oancea, nici Nistor, dacă ar candida. Nu fac niciun blat și nicio înțelegere cu nimeni”.