glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Inconștiență la înălțime! Aruncă saci de gunoi, plini cu apă, în capul trecătorilor (VIDEO)

Inconștiență fără margini a unor tineri, din Deva, care și-au găsit o nouă metodă de a se „distra”. Aceștia aruncă saci de gunoi, plini cu apă, de la balconul unui apartament situat, cel mai probabil, la ultimul etaj al unui bloc turn, direct în capul trecătorilor. Înălțimea de la care e aruncat sacul și greutatea lui ar putea fi fatală pentru un om, dar acest lucru pare să nu îi intereseze pe tinerii teribiliști. Aceștia s-au filmat și au postat pe un site de socializare „distracția” lor.

După felul în care arată zona, cel mai probabil tinerii se aflau într-un bloc turn situat pe Aleea Crizantemelor, din zona Gojdu. Pe filmulețul postat pe site-ul de socializare, se vede clar cum tinerii, care nu au mai mult de 18 ani, umplu cu apă, la chiuveta din locuință, un sac de gunoi, iar apoi își așteaptă victimele. În imagini, se poate observa cum un trecător, care a coborât dintr-o mașină, „încasează” direct în cap „bomba”. Mândri de fapta lor, tinerii au postat imaginile pe Internet, pe un site de socializare, cu descrierea: „cum se aruncă gunoiul în Gojdu”. Într-o oră de la postare, comentariile primite de la oamenii care au vizualizat filmulețul au început să curgă. „Sunteți retardați după părerea mea. Nu e amuzant deloc!”, „Sunteți ultimii ratați, cum să faceți d-astea, bă?”, „Gândiți și voi puțin?” ori „Voi aveți creier? Puteți să omorâți oamenii așa”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii primite de tinerii teribiliști. La doar trei ore de la momentul în care au postat pe site-ul de socializare isprava lor, filmulețul a fost șters.

Victimele pot suna la 112

Potrivit oamenilor legii, Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara nu se poate autosesiza în acest caz, dar victimele sunt sfătuite să anunțe la 112 incidentele de acest gen. „Nu am avut o sesizare în această speță, până în acest moment. Oamenii trebuie să știe că pot folosi numărul de urgență 112, pentru a sesiza astfel de fapte, ca noi să putem să luăm măsurile ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.