glasul-hd.ro Web analytics

Politică

Încă un candidat intră în cursa pentru Primăria Devei: Lucian Davidoni – USR

 

Ciprian IANCU

După ce a absentat total din peisajul politic hunedorean, Uniunea Salvaţi România s-a “reactivat” la Deva. Senatorul Mihai Goţiu a fost astăzi prezent în judeţ pentru a prezenta oficial candidatul USR la alegerile parţiale de pe 5 noiembrie.

Lucian Davidoni (în dreapta imaginii) are 40 de ani, a absolvit Liceul de Arte, apoi o facultate din acelaşi profil, dar şi-a schimbat meseria încă din anii studenţiei, devenind angajat în domeniul explorărilor geologice.

„Este candidatul care va câştiga Primăria Deva. Mizăm pe sprijinul tinerilor din Deva”, a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă Mihai Goţiu. Lucian Davidoni s-a dovedit a fi însă mai realist: „Eu cred că, pentru orice obiectiv important, e nevoie de un interval de 10 ani ca să-l atingi”.

Cei doi s-au „redresat” apoi vorbind despre un proiect pe care USR l-ar avea pentru Deva, cu o durată mult mai lungă decât o campanie electorală, proiect care s-ar dori inspirat din ceea ce s-a întâmplat la Cluj – Napoca, bazat în primul rând pe implicarea civică. „Până-n 2008, clujenii vorbeau oarecum ruşinaţi de oraşul lor. Din 2008 încoace însă au început să fie mulţumiţi de oraşul în care locuiesc şi să şi-l laude. Secretul transformărilor de la Cluj nu e meritul unei administraţii publice geniale ci implicarea civică”, a adăugat Mihai Goţiu.

Tags