glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Încă o luptă pentru titlu

Autobergamo Deva are parte, mâine, de un prim meci tare în semifinalele play-off-ului Ligii II la futsal. Alb-vişiniii evoluează pe terenul celor de la Spicom Sfântu Gheorghe, echipă în faţa căreia au pierdut în “sferturile” Cupei.

Antrenorul-jucător al devenilor, Robert Lupu, este conştient că partida din Covasna va fi cu mult mai dificilă decât cele două disputate în compania Progresului Focşani şi îndeamnă la multă atenţie. Focşănenii au format, de departe, cel mai modest adversar din play-off, aşa că jocurile cu ei au semănat mai mult cu jocuri de pregătire. Acum se schimbă însă datele problemei, în semifinale e un futsal mai puternic. Trebuie să fim mult mai atenţi şi mai serioşi ca la precedentele jocuri cu Spicom, deoarece această echipă ne poate pune mari probleme!”, a spus Lupu, care a văzut la Deva ce pot face spaniolii echipei din Sfântu Gheorghe.

Prima manşă a semifinalelor este programată să înceapă, mâine, de la ora 18.00 şi va fi condusă de Septimiu Burtescu din Târgovişte şi Ovidiu Curta din Târgu Mureş. În cealaltă se întâlnesc, luni, FK Odorheiu Secuiesc şi City’Us Târgu Mureş.