NEWS ALERT:
Home / Eveniment / În toiul nopţii, „apar” şoferii turmentaţi

În toiul nopţii, „apar” şoferii turmentaţi

Doi şoferi hunedoreni au fost prinşi de poliţiştii rutieri în timp ce conduceau autoturisme, după ce au consumat băuturi alcoolice. Unul dintre aceştia, Gabriel B., de 44 de ani, din Timişoara, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul 22 Decembrie din Deva, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Deva, unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cel de-al doilea şofer alcoolizat, Lucian N., de 35 de ani, din Hunedoara, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul 1848 din localitate, având o concentraţie alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele celor boi bărbaţi au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

Din cauza abuzurilor la care au fost supuși, spun polițiștii, au existat și situații în care colegi de-ai lor au preferat să demisioneze.

Memoriu al oamenilor legii din Lupeni, către conducerea MAI. Șeful Poliției este acuzat de 20 de subalterni că ar comite abuzuri repetate

Comisarul-șef Dănuț Mocanu (foto medalion), șeful Poliției Lupeni, este acuzat de subalterni că ar comite …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *