glasul-hd.ro Web analytics

Sport

În grafic, după prima zi

Doi dintre cei patru pugilişti ai CSŞ Hunedoara care participă în aceste zile la Cupa României s-au calificat mai departe în competiţia organizată la Horezu, în Vâlcea. Creditat cu cele mai mari şanse de a se întoarce cu o medalie, campionul naţional Sorin Dobondi se numără printre ei.

Alături de acesta şi-au asigurat prezenţa mai departe şi Marcel Avrămuţiu, care a câştigat prin knock-out tehnic întâlnirea cu Adrian Jelea („U” Cluj) de la 50 de kilograme. Campion naţional la juniori, Sorin Dobondi n-a avut nici un fel de emoţii în faţa lui Andrei Stoica, sportivul celor de la Petrolul Ploieşti fiind nevoit să abandoneze lupta după numai câteva runde. Aproape de calificare a fost şi Nicolae Grancea, sportivul de pe Cerna fiind însă învins la puncte de Nicolae Aveam de la CS Metrorex Bucureşti, la 48 de kilograme. Prin aceeaşi modalitate a fost eliminat şi colegul său, Vlad Căpraru, care a pierdut la limită disputa cu Ion Marian de la CSM Călăraşi, la +80 de kilograme. Următoarele meciuri ale boxerilor hunedoreni s-au disputat după încheierea ediţiei noastre.

Cupa României se va încheia mâine cu finalele, în total urmând să se dispute nu mai puţin de 121 de meciuri. De altfel, aproximativ 40 de cluburi şi-au trimis sportivii la competiţia organizată în premieră în localitatea celebră în toată lumea pentru produsele de ceramică.