glasul-hd.ro Web analytics

Sport

În aşteptarea derby-ului. Măgura Pui şi Răchitova, fără paşi greşiţi

Cele două formaţii au maximum de puncte după primele cinci runde ale Seriei I din Liga a V-a şi toţi ochii vor fi aţintiţi asupra duelului direct de la finele acestei săptămâni. Măgura a trecut cu 6-0 de Sargeţia Bretea Română, în vreme ce Răchitova a învins şi ea acasă, 3-1, Unirea Şoimuş.

Lucrurile sunt la fel de echilibrate şi în cealaltă serie, acolo unde Berianul Beriu şi Key Systemsro Ribiţa sunt despărţite de doar un singur punct. Primii au ajuns la „cota” 13 şi au trecut pe prima treaptă a clasamentului după 5-0 cu Unirea Veţel, profitând de primul pas greşit al ribiţenilor: 2-4 pe terenul Mureşului Brănişca.

Scor de neprezentare după doar 20 de minute

Măgura 2010 Pui a rămas în coasta liderului şi după această etapă, graţie unui succes convingător în faţa Sargeţiei din Bretea Română. A fost 6-0 şi scorul putea fi, lejer, mult mai mare. Gazdele s-au relaxat însă, absolut logic, după ce în minutul 18, pe foaia de observare erau trecute deja numele a trei marcatori diferiţi! Turcu, în minutul 3, Filip (15) şi Ciolea (18). Primul a izbutit „dubla” la nici opt minute de la reuşita antrenorului şi totodată colegului său din linia mediană, pentru ca scorul să ia amploare în actul secund, când rezervele Popescu (56) şi Dincă (85) şi-au pus capul la contribuţie stabilind scorul final. Măgura 2010 Pui are maximum de puncte, la fel ca şi Cetate, astfel că partida de duminică de la Răchitova va fi capul de afiş al week-end-ului.