glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Imprudenţa la volan a băgat în spital cinci persoane. Accidentul s-a produs pe drumul judeţean care face legătura între Hunedoara şi Teliuc

S-a grăbit spre casă, dar a ajuns la spital. Este cazul unui bărbat, de 56 de ani, din municipiul Hunedoara. Alături de acesta, la spital au mai ajuns alte patru persoane, printre care şi două fete de 9 şi, respectiv, 11 ani.

Accidenul rutier s-a produs pe Drumul Judeţean 687 E, care face legătura între Hunedoara şi Teliuc. Bărbatul a intrat în depăşire neregulamentară, într-o curbă, şi a lovit frontal un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de o femeie, în vârstă de 42 de ani, din comuna Teliucu Inferior.

Cinci dintr-o lovitură

În urma impactului, şoferul imprudent şi femeia care se afla în maşină cu acesta, pe scaunul dreapta faţă, au fost grav răniţi şi transportaţi de spitalul din Hunedoara. Tot acolo au ajuns şi şoferiţa care circula regulamentar şi cele două fete din maşină. Aceastea au suferit mai multe răni uşoare. „Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Laura Bradu. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de deplasare, până la finalizarea cercetării la faţa locului. În toată această perioadă, poliţiştii Biroului Rutier Hunedoara au fost sprijiniţi de jandarmi în asigurarea zonei în care s-a produs accidentul.

20 de minute a fost restricţionată circulaţia în zonă

Sfatul poliţiştilor

Pentru a preveni producerea unor evenimente grave pe şoselele din judeţ, poliţiştii le recomandă şoferilor să ţină cont de mai multe aspecte: „Circulaţi cu atenție sporită, să adaptaţi permanent viteza de deplasare în funcţie de condiţiile concrete de drum și să măriţi distanţa, în mers, între autovehicule şi recurgeţi la executarea diferitelor manevre – depășire, schimbarea benzii de circulație, mers înapoi – numai după o prealabilă și temeinică asigurare”, a precizat şeful SPR Hunedoara, comisarul şef Dan Micu.