NEWS ALERT:
Home / Eveniment / Impact între trei coloși, pe autostrada Deva-Sibiu (GALERIE FOTO)
deschidere-8-1

Impact între trei coloși, pe autostrada Deva-Sibiu (GALERIE FOTO)

Accident rutier pe autostradă între trei TIR-uri, în dreptul localității Orăștie. Din primele cercetări se pare că unul dintre șoferi ar fi frânat, iar cel din spatele lui, pentru că nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers, a intrat direct în șaua camionului. La fel s-a întâmplat și cu al treilea autotren implicat.

Din fericire, în urma impactului puternic între coloși nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. „În această dimineață (ieri dimineață n.r.), în jurul orei 5, un echipaj de pompieri și un altul de prim ajutor de la Detașamentul Orăștie au intervenit la un accident rutier produs pe A1, pe sensul Orăștie – Sebeș. În urma impactului dintre trei autotrenuri, încărcate cu grâu și rulouri de carton, din fericire nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Pompierii au asigurat condițiile pentru evitarea producerii unui incendiu și au contribuit la curățarea drumului pe care s-au răspândit rulourile de carton aflate într-un autotren”, a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara. Polițiștii spun că evenimentul rutier s-a produs din cauza faptului că șoferii nu au păstrat o distanță corespunzătoare între vehicule. Autostrada pe sensul Orăștie – Sebeș a fost blocată peste două ore, traficul fiind redirecționat.

Despre Livia BOTICI

Citește și

Mircia Muntean s-a predat poliției, înainte cu două ore de emiterea mandatului de executare

SENTINȚĂ DEFINITIVĂ PENTRU PRIMARUL DEVEI. Mircia Muntean a fost condamnat la 6 ani cu executare. Ieri, el a fost depus în penitenciar (GALERIE FOTO)

Lovitură dură pentru primarul Devei, Mircia Muntean. El a fost condamnat, ieri, definitiv, în dosarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *