glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

IMM-urile hunedorene se pot înscrie on-line pentru ajutoarele de minimis, începând de astăzi

Întreprinderile mici şi mijlocii (IMM) din judeţul Hunedoara, care vor să beneficieze de finanţare nerambursabilă de până la 100.000 de euro prin schema de MINIMIS, îşi pot depune proiectele on-line, începând de astăzi.

Astăzi a început o nouă perioadă de depunere on-line a solicitărilor pentru sprijin minimis. Cererile de finanţare se depun în perioada 15 – 24 ianuarie, pe site-ul Departamentului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism (AIPPIMM). Suma maximă de care poate beneficia o întreprindere din judeţul Hunedoara este de 100.000 de euro, dar beneficiarul trebuie să aibă o contribuţie de 10 la sută din proiect. Aprobarea dosarelor nu se mai face pe principiul „primul venit-primul servit”, ci va exista o departajare în funcţie de punctaj, proiectele fiind analizate ulterior sesiunii de depunere. Odată transmis, formularul nu va putea fi modificat, conform site-ului AIPPIMM. Un aplicant poate transmite formularul doar o singură dată în baza de date a aplicaţiei.

Procedura de înscriere

Fiecare solicitant trebuie să se înregistreze cu user şi parolă pe site-ul www.aippimm.ro, iar după înregistrare solicitantul va completa şi transmite on-line formularul de înscriere începând cu 15 ianuarie, ora 10.00, timp de zece zile de la demararea înscrierii, adică până pe 24 ianuarie ora 20.00, cu posibilitatea de prelungire a termenului până la epuizarea bugetului. Odată cu transmiterea formularului de înregistrare, participanţilor le va fi acordat un punctaj automat în funcţie de anumiţi indicatori (punctajul minim pentru calificare este de 60 de puncte din 100 posibile).

Loading...