glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Idei de ținute pentru Crăciun în care te vei simți minunat

Dacă tot se apropie atât de repede momentele frumoase petrecute în familie, cu siguranță te-ai gândit deja la câteva idei cu privire la felul în care va arăta ținuta ta. Desigur că cel mai important aspect este, în primul rând, să te simți bine în hainele pe care le porți. Însă, dacă outfitul tău este comod și, în același timp, potrivit cu personalitatea ta, vei avea o atitudine relaxată și te vei simți minunat! Iată trei idei de ținute pentru Crăciun care te vor face să strălucești indiferent de locul în care alegi să petreci timpul prețios cu familia ta.

 

foto-1O cină specială într-un loc special

Dacă vei petrece timp alături de cei dragi la o masă festivă, într-un cadru unic, o rochie deosebită este, după părerea mea, cea mai potrivită alegere. Eu optez pentru catifea, care este un material prețios și perfect de purtat de sărbători. Accentele aurii mă duc cu gândul la sărbătoare. Aș îndrăzni să port auriu chiar și pe unghii, în mod special pentru că este vorba de o cină deosebită. Pantofii stiletto negri sunt absolut perfecți, iar un plic negru, simplu, te scoate mereu din încurcătură.

 

foto-2

Vacanță petrecută la munte

Atunci când aleg să îmi petrec vacanța la munte și vreau, în continuare, să fiu stylish, optez mereu pentru rochiile din tricot. Îmi plac la nebunie pentru că sunt comode și călduroase. Mania cizmelor peste genunchi încă nu a încetat, deci, dacă nu deții încă o pereche, nu e târziu să îți iei și tu una! Accesorizată cu o pereche frumoasă de cercei și cu o brățară, această rochie te va face să te simți în largul tău, oferindu-ți o eleganță aparte. Nu uita de un ruj roșu pe buze!

 

foto-3De Crăciun, acasă

Sinceră să fiu, atmosfera de Crăciun care este acasă nu se compară cu niciuna. Iubesc să fiu alături de familie și de prietenii dragi adunați cu toții în jurul bradului, acasă. Dacă sunt acasă, port mereu puloverul meu special de Crăciun. Chiar dacă multă lume nu este adepta acestor tipuri de pulovere, eu le consider drăguțe și chiar funny cu toate detaliile specifice Crăciunului: reni, fulgi de nea, Moș Crăciun și așa mai departe. Dacă nu te simți confortabil, poți înlocui acest tip de pulover cu unul simplu de un roșu puternic!

Tags