glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Hunedoara şi Alba îşi promit promovare reciprocă

Preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora (în centrul imaginii), s-a întâlnit vineri cu vicepreşedintele instituţiei similare din Alba, Dumitru Fulea, şi administratorul public al acesteia, Mihai Popescu, pentru a discuta despre posibilitatea promovării reciproce a obiectivelor turistice.

Conform reprezentanţilor CJ Hunedoara, pe parcursul discuţiilor, accentul a fost pus în special pe Cetatea Alba Carolina şi Sarmizegetusa Regia. „În zilele următoare, conducerile celor două instituții vor semna un protocol de colaborare în acest sens. Parte în protocol va fi și Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara, instituție subordonată CJ Hunedoara, prin intermediul căreia se derulează activitățile de promovare a tuturor obiectivelor turistice din județul Hunedoara. S-a mai convenit ca, până la semnarea protocolului, fiecare dintre părți să vină cu propuneri de colaborare legate și de alte domenii de interes comunitar”, se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean.

La începutul perioadei de vârf a sezonului turistic din acest an, primăriile din Deva şi Hunedoara s-au cam făcut de râs când a venit vorba de mult declarata promovare reciprocă. La centrul de informare turistică de la Deva nu exista niciun pliant cu Castelul Corvinilor, iar în cel din Hunedoara, niciun pliant cu Cetatea Devei.

Citeşte şi:

Hunedoara şi Deva, promovare reciprocă deloc şi promovare individuală total deficitară. Centrul de Informare din Deva nu are nici măcar o hartă turistică a judeţului

Tags