glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Hunedoara şi-a găsit antrenor: Romică Gabor va fi „principal”!

Gruparea de pe Cerna n-a rămas mult timp fără „principal” după demisia lui Constantin Olariu. Astfel, oficialii hunedoreni s-au mişcat repede şi au bătut palma cu fostul mare jucător al Corvinului.

Gabor, care în ultima vreme îndeplinea funcţia de observator federal, va pregăti echipa de astăzi şi, cel mai probabil, va fi secondat tot de Petre Clep. Ultima dată, cel poreclit „cangurul” (52 de ani), a stat pe banca tehnică a divizionarei secunde Mureşul Deva, pentru ca odată cu desfiinţarea acesteia să se ocupe de Centrul de copii şi juniori al FC Hunedoara.

Obiectiv: victorii pe linie

Aflat pe lista lungă a tehnicienilor care ar fi putut sosi la Hunedoara încă din vara anului trecut, Romică Gabor se întoarce pe „Michael Klein” în calitate de antrenor, după opt ani, acesta pregătind Corvinul 2005 (un tur) în sezonul 2006-2007. Principalul finanţator al „negru-albaştrilor”, Alina State, i-a trasat acestuia un obiectiv ferm: Având în vedere că obţinerea promovării nu mai ţine numai de noi, domnul Gabor are ca obiectiv câştigarea tuturor meciurilor până la finele sezonului! A fost prima şi singura variantă pe care am luat-o în calcul după demisia lui Constantin Olariu şi sper ca această colaborare să fie de bun augur”, a spus State. Patroana echipei hunedorene a ţinut să precizeze că înţelegerea este valabilă până în vară. Singurul fotbalist român care a obţinut Balonul de Aur face parte din lotul observatorilor federali, angajamentul acestuia urmând să fie pus însă în stand-by. Foarte probabil, Gabor va fi secondat în continuare de Petre Clep, dar nu este exclus ca acesta să fie şi el înlocuit în perioada ce urmează. Astfel, cei doi au la dispoziţie doar o singură zi pentru a pregăti echipa, în această formulă, înaintea partidei de la finele săptămânii de pe terenul celor de la Muncitorul Reşiţa.

Ultima echipă pe care a condus-o Romică Gabor a fost Mureşul Deva, în returul ultimului sezon al acesteia în liga secundă. Atunci, „alb-roşii” au obţinut un singur punct în cele 13 etape disputate pe teren.