NEWS ALERT:
Home / Eveniment / Hoţul de la Castel a fost prins
Secund castel noaptea

Hoţul de la Castel a fost prins

Un tânăr de 30 de ani este principalul suspect în cazul furtului comis săptămâna trecută, în noaptea de luni spre marţi, din casieria Castelului Corvinilor.

Individul a fost identificat şi găsit de poliţişti pe patul de spital al Secţiei de Ortopedie din Hunedoara. În timp ce încerca să iasă din castel cu prada de aproximativ 170.000 de lei, şi-a rupt un picior, încercând să sară de pe zidul de apărare din spatele edificiului medieval. El s-a prezentat în Secţia de Urgenţe a Spitalului din Hunedoara la scurt timp după ce a comis furtul, acuzând dureri la un picior. Se întâmpla asta în aceeaşi noapte de luni spre marţi, în jurul orei 01.00. A fost internat şi operat a doua zi pentru o dublă-fractură. Poliţiştii au „ajuns” la el abia vineri, iar la domiciliul său au descoperit „doar o mică parte din banii furaţi” după cum au declarat reprezentanţii IPJ Hunedoara. Sâmbătă, Judecătoria Hunedoara a emis pe numele suspectului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Despre Ciprian IANCU

Citește și

Dacă apelul la 112 ar fi întârziat încă vreo 10 minute, din cauza furtunii care s-a pornit, elicopterul SMURD n-ar mai fi putut să aterizeze în locul în care ciobanul muşcat de viperă a fost adus de salvamontişti. (sursa foto: Salvamont România)

Cioban muşcat de viperă, în Retezat, salvat cu elicopterul

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a avut ghinion şi, în acelaşi timp, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *