glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Hi-Q, Marcel Pavel, Antonia, DJ Project şi Adela Popescu au încântat electoratul USL

Sezonul concertelor electorale a debutat la finalul săptămânii trecute în Deva, Hunedoara şi Lupeni. Electoratul din cele trei localităţi a „vibrat” pe muzica celor de la Hi-Q, Marcel Pavel, Antonia, DJ Project şi Adela Popescu, iar atmosfera a fost animată de grupurile de susţinători ai USL.

Muzică bună, atmosferă incendiară şi discursuri electorale pe măsură. Aşa şi-a lansat USL candidaţii în Valea Jiului, la Deva şi în municipiul Hunedoara. Prezenţi pe scenă, alături de candidaţi au fost şi membri ai cabinetului Ponta şi copreşedinţii USL.

Demonstraţie de forţe la Deva

Parcarea hypermarketului Real din Deva a fost luată cu asalt sâmbătă seara. USL a pregătit electoratului un concert de zile mari. Atmosfera a fost încălzită de îndrăgiţi interpreţi de muzică populară, precum Lena Miclăuş, Cristian Fodor, Eugen Mihăilă şi Mariana Deac. Au urmat apoi alocuţiunile candidaţilor USL, iar invitaţi speciali au fost Crin Antonescu, Daniel Constantin, Mariana Câmpeanu. Alături de aceştia, pe scenă au urcat parlamentarii hunedoreni ai USL. „De opt ani sunt preşedinte. Am umblat în tot judeţul şi am stat de vorbă cu multă lume. Am rămas cu un gust amar, deoarece aceştia nu au locuri de muncă, li s-au tăiat pensiile şi salariile. Nu mai vreau să văd aşa ceva. Am nevoie de un pact cu voi. Fiţi cei care visează şi vor să pună în practică proiecte ambiţioase. Ne vom îndrepta atenţia spre IMM-uri. Şi dacă acum suntem pe locul doi la atragerea de fonduri europene pentru infrastructură, acum vom sprijini mediul privat. Dacă jumătate din cele opt mii de firme din judeţ vor accesa fonduri europene, atunci vor fi create 30 de mii de locuri de muncă. Veniţi la vot, votaţi USL, votaţi consilierii USL şi bineînţeles votaţi-mă pe mine”, le-a spus alegătorilor Mircea Moloţ – candidatul USL la Consiliul Judeţean Hunedoara. Şi candidatul USL la Primăria Deva, Petru Mărginean, le-a vorbit alegătorilor: „Avem obligaţia morală să câştigăm aceste alegeri şi să arătăm că noi facem o altfel de politică. Avem simbolul Devei – Cetatea şi Şcoala de gimnastică – simboluri pe care trebuie să le dezvoltăm. Vedem pe panouri că primarul lasă Deva pe mâini sigure. Care mâini? Pe mâini pedeliste. Deva nu este o zestre şi se ştie că nu este nici coniac ca să fie de cinci stele”.

Mii de susţinători ai lui Bende Barna, la Hunedoara

Şi întâlnirea cu electoratul de la Hunedoara a fost pe măsura aşteptărilor. Mii de hunedoreni au venit pe platoul din faţa Casei de Cultură să-l susţină pe candidatul independent, medicul Bende Barna, şi să asiste la concertul susţinut de Hi-Q, Antonia, DJ Project şi Adela Popescu. „După 10 iunie ne întâlnim la primărie şi împreună vom face un oraş mai frumos, cu străzi asfaltate şi iluminate nu numai în perioada alegerilor, o Hunedoară mai bună, cu locuri de muncă pentru toţi cei care vor să muncească. O Hunedoară mai sănătoasă, cu copii şi pensionari mai sănătoşi şi cu o viaţă mai bună tot timpul, nu numai când primesc cadouri electorale o dată la patru ani. Vom face împreună o Hunedoară care va avea uşa Primăriei deschisă pentru cetăţenii ei, şi care va avea Primarul în mijlocul oamenilor pentru a le asculta păsurile şi pentru a-i ajuta să-şi rezolve problemele. Vom duce la capăt proiectele pe care le avem. Vom reabilita şi moderniza drumurile, reţelele de apă şi canalizare în întreg oraşul. Ne vom preocupa de amenajarea, extinderea şi dezvoltarea spaţiilor verzi şi a zonelor de agrement. Vom asigura condiţii pentru ca hunedorenii să aibă locuri de muncă. Vom institui un dialog coerent şi o bună colaborare cu mediul de afaceri şi organizaţiile non-guvernamentale. Vom creşte gradul de siguranţă a locuitorilor municipiului. Vom construi Parcul Medieval Castelul Corvinilor, vom reabilita centrul vechi al oraşului şi vom dezvolta programe sociale de sprijin atât pentru copii cât şi pentru vârstnici”, a spus candidatul independent Bende Barna.