glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Handbalistele Hunedoarei şi-au aflat adversarele din turneul semifinal

Echipa de handbal junioare I (17-18 ani) a CSŞ Hunedoara şi-a aflat adversarii cu care se confrunta, începând de săptămâna viitoare în prima fază a Turneului Semifinal. Fetele antrenate de Paraschiva Bălici şi Ioan Feier se vor deplasa la Sebeş acolo unde vor juca în grupa a treia, în compania celor de la CSS Caracal, CSS Dinamo Braşov, CSS 2 Baia Mare, CSS Zalău şi a echipei Liceului Teoretic „Nagy Mózes” din Târgu Secuiesc.

Din cele şase componente ale grupei, doar patru echipe vor merge mai departe, într-o altă grupă a penultimului act, pentru ca în finala pe ţară să se califice primele două clasate din fiecare grupă, pentru titlul de campioană urmând să se înfrunte opt echipe.

„Nu va fi uşor, dar cred că vom merge mai departe”

Antrenorul Ioan Feier a prefaţat turneul de la Sebeş şi este de părere că elevele sale pot merge mai departe, chiar dacă acest lucru nu va fi uşor. „După părerea mea, primele două locuri sunt acontate de CSS Caracal CSS 2 Baia Mare, de departe cele mai bune echipe ale grupei. În aceste condiţii noi ne vom lupta pentru celelalte două locuri cu cei de la Braşov, Zalău şi Târgu Secuiesc. Am încredere că putem merge mai departe, chiar dacă nu va fi uşor. Trebuie să ne vedem lungul nasului, să rămânem modeşti şi realişti, cu capul pe umeri. Oricum, cele cinci jocuri reprezintă un câştig pentru fete”, a spus Ioan Feier, care nu le va însoţi pe elevele sale în judeţul Alba, asta pentru că va fi prezent cu colegele mai mici ale acestora, junioarele III, la Turnu Severin, unde va avea loc ultimul turneu înaintea fazei semifinale. Celelalte trei grupe ale Turneului Semifinal se vor mai disputa la Bucureşti (LPS Iaşi, LPS Piatra Neamţ, Nova Force Giurgiu, CSS Constanţa, ACS SSP Bucureşti şi CSS 2 Bucureşti), Buzău (LPS Roman, LPS Vaslui, LPS Brăila, Gr. Şc. 1 Mai Ploieşti, CSS 6 Bucureşti, LPS 1 Piteşti) şi Sfântu Gheorghe (Chimia Rm. Vâlcea, LPS Slatina, Corona 2010 Braşov, CSS Mediaş, LPS Bistriţa, CSS 2 Zalău).

Programul junioarelor la Sebeş

Handbalistele de pe Cerna vor întâlni în primele două zile ale turneului (dacă nu vor apărea eventuale modificări), în ordine, principalele favorite la calificare, CSS 2 Baia Mare şi CSS Caracal, pentru ca în următoarele zile să se dueleze, pe rând, cu CSS Zalău, CSS Dinamo Braşov şi cu echipa Liceului Teoretic „Nagy Mózes” Târgu Secuiesc.

Loading...