glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Handbal Divizia A. Cetate Devatrans – Naţional Braşov 45 – 25

Victorie previzibilă a devencelor, chiar şi la 20 de goluri, pentru că diferenţa de valoare între combatante era cunoscută încă dinainte de meci – de fapt, de la startul sezonului – iar lucrurile au fost confirmate pe parchet de evoluţia celor două formaţii.

„A fost un meci pe care l-am controlat cap – coadă în faţă, nu s-a pus nici un moment problema învingătoarei. Am rulat întreg lotul, de fapt am alcătuit două echipe care au evoluat fiecare câte o repriză. Totuşi, sunt nemulţumit de cum am făcut faza de apărare, de faptul că am luat atât de multe goluri. Diferenţa putea fi mai mare, chiar şi faza de finalizare fetele au tratat-o în multe momente cu uşurinţă”, a declarat pentru Glasul Hunedoarei antrenorul Adrian Palko, poate surprinzător de critic la acest scor categoric. Însă obiectivul lui Cetate Devatrans este clar stabilit, iar creşterea valorică a acestui lot foarte tânăr se face şi învăţând din victorii cu adversari mai slab cotaţi, nu doar trăgând învăţăminte după eşecuri cum a fost cel de la Bistriţa în faţa unor jucătoare mult mai experimentate.
Având în vedere că echipa şi-a încheiat cu această restanţă jocurile programate în acest an, pentru că în etapa de sâmbătă Cetate Devatrans este programată să stea, s-ar putea crede că handbalistele devence vor intra în vacanţa de iarnă până la începutul anului viitor. Nimic mai fals. „O să avem desigur şi noi câteva zile libere, ca toată lumea, de 1 Decembrie – Ziua Naţională, de Crăciun şi Revelion, dar în perioadele dintre ele ne vom continua pregătirea specifică în oraş. Campionatul se reia în 16 ianuarie şi până atunci vom încerca să ţinem fetele în priză, conectate la handbal. Aceasta este o perioadă foarte importantă de pregătire, de care depinde cum ne vom prezenta în retur”, ne-a mai informat Adrian Palko.
Vom reveni în numerele viitoare din Glasul cu detalii despre programul şi pregătirile lui Cetate Devatrans în perspectiva returului Diviziei A.