glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateEditorial

Glasul Hunedoarei – 2.000 de ediții

Septembrie și-a intrat în drepturi. E toamnă, anotimpul nostalgiei. Momentul în care, de opt ani încoace, deapăn amintiri frumoase, cu oameni și despre oameni frumoși. În urmă cu opt ani vedea lumina tiparului prima ediție a cotidianului „Glasul Hunedoarei”. Îmi amintesc și acum cu câtă emoție am deschis primul număr al celui ce urma să fie cel mai iubit cotidian al județului Hunedoara. Cu bucurie, încredere și optimism am pornit atunci la drum alături de o echipă de oameni frumoși. Am fost copil când mi-am pus prima dată semnătura în „Glasul Hunedoarei”. Era şi el copil. Avea doar câteva ediţii. Toţi interlocutorii mei mă întrebau stânjeniţi de unde şi cum am apărut cu „Glasul” la purtător? Şi abia că ştiam să le răspund.

Anii au trecut, eu am crescut și „Glasul” a crescut. Cinci ani în care mi-am început diminețile cu „Glasul”, cu satisfacții multiple și lecții bine învățate.

În fiecare zi am pus o cărămidă la piedestalul lui şi am mai bătătorit o mică parte din drumul meu prin lume. Așa a fost viața de „presar”… frumoasă, diferită, variată şi nu în ultimul rând palpitantă. Am crescut frumos împreună pentru ca mai apoi drumurile noastre să se despartă, dar nu definitiv. Mi-am lăsat o bucată de suflet în redacție în momentul în care am hotărât să pornesc pe alt drum. Dar am privit mereu înapoi, cu nostalgie, cu mândrie, cu zâmbetul pe buze și cu încrederea că cei pe care i-am lăsat în urmă vor ridica ștacheta și mai sus.

Anii trec, oamenii se schimbă, au plecat și vor mai pleca din redacție. Indiferent de asta, „Glasul” va rămâne. La mulți ani!, „Glasul Hunedoarei”, pentru cele 2.000 de ediții extraordinare!