Home / Actualitate / Gest de omenie. Polițiștii s-au transformat în ajutoarele lui Moș Crăciun
mat 3 in 3 (1)

Gest de omenie. Polițiștii s-au transformat în ajutoarele lui Moș Crăciun

Aproape toți polițiștii Serviciului Rutier Hunedoara, câțiva de la Serviciul Cazier și de la Serviciul Economic au pus la cale o surpriză pentru copilașii de la Școala Generală Nr. 9, din Hunedoara. Ieri, aceștia au mers încărcați de cadouri, dar nu orice fel de cadouri, ci chiar cele pe care ei le-au scris în scrisoare Moșului.

mat 3 in 3 (2)Ca în fiecare an, în apropierea sărbătorii creştine a Naşterii Domnului, o mână de poliţişti hunedoreni au vrut să facă o bucurie elevilor care provin din familii fără mari posibilități financiare, dar care au rezultate școlare deosebite, și s-au transformat în ajutoarele lui Moș Crăciun. În primă fază, micuților li s-a spus să scrie tot ce își doresc de la Moșul, iar apoi polițiștii au făcut tot posibilul să le îndeplinească toate dorințele. Au pus mână de la mână și, până în final, s-au strâns 52 de cadouri mari și încărcate cu de toate. Polițiștii le-au încărcat în mașini, iar, ieri dimineață, însoțiți de Moș Crăciun, au poposit la Școala Generală Nr. 9, din Hunedoara. Fericirea din ochii copiilor a fost de nedescris, iar oamenii legii care au contribuit la ea au spus că mulțumirea pe care ei au avut-o nu se compară cu nimic.

Despre Livia BOTICI

Citește și

SECUND 3

Tânărul dispărut în avalanşa din Bucegi era hunedorean. Salvamont Hunedoara a trimis opt angajaţi pentru a contribui la operaţiunile de căutare

Daniel R., alpinistul dispărut sâmbătă în urma unei avalanşe din Masivul Bucegi, avea 30 de …