glasul-hd.ro Web analytics

43

Gata şi cu visele! Vulturii Lugoj – FC Hunedoara 3-1

Băieţii lui Romulus Gabor pot să îşi ia adio de la orice gând legat de promovarea în liga secundă. Hunedorenii au cedat, 1-3 (0-2), pe terenul Vulturilor din Lugoj şi au căzut pe ultima poziţie a clasamentului play-off-ului, fiind devansaţi atât de adversarii de astăzi, cât şi de cei de la Pandurii II Târgu Jiu!

"Negru-albaştrii" au început cum nu se poate mai prost partida de la Lugoj şi au intrat la cabine la două "lungimi" în spatele gazdelor, pentru care punctaseră Vlădia (2) şi Rogozinaru (28 – din penalty). Replica n-a venit nici după reluare şi elevii lui Ilie Rotariu au mai punctat încă o dată, prin L. Stoica (68), pentru ca după aceea să îi ofere lui Lorincz (75)  şansa de a închide tabela. Hunedorenii rămân astfel cu doar 13 puncte în ierarhia play-off-ului şi se văd depăşiţi în această rundă şi de adversarii meciului de astăzi, dar şi de cei de la Pandurii II Târgu Jiu, care au învins, incredibil, cu 7-2 pe Millenium Giarmata – asta după ce în runda precedentă gorjenii pierdeau cu 7-1 pe terenul celor de la Becicherecu Mic.

Bănăţenii sunt noii lideri ai Seriei a IV-a, după ce au tranşat în favoarea lor şi derby-ul disputat pe terenul celor de la FC Caransbeşe, 1-3, totalizând astfel 22 de puncte, cu unul în plus faţă de "gugulani"!

Etapa viitoare, FC Hunedoara va întâlni, acasă, Pandurii II Târgu Jiu.