NEWS ALERT:
Home / 43 / Gata şi cu visele! Vulturii Lugoj – FC Hunedoara 3-1
Gata şi cu visele! Vulturii Lugoj - FC Hunedoara 3-1

Gata şi cu visele! Vulturii Lugoj – FC Hunedoara 3-1

Băieţii lui Romulus Gabor pot să îşi ia adio de la orice gând legat de promovarea în liga secundă. Hunedorenii au cedat, 1-3 (0-2), pe terenul Vulturilor din Lugoj şi au căzut pe ultima poziţie a clasamentului play-off-ului, fiind devansaţi atât de adversarii de astăzi, cât şi de cei de la Pandurii II Târgu Jiu!

"Negru-albaştrii" au început cum nu se poate mai prost partida de la Lugoj şi au intrat la cabine la două "lungimi" în spatele gazdelor, pentru care punctaseră Vlădia (2) şi Rogozinaru (28 – din penalty). Replica n-a venit nici după reluare şi elevii lui Ilie Rotariu au mai punctat încă o dată, prin L. Stoica (68), pentru ca după aceea să îi ofere lui Lorincz (75)  şansa de a închide tabela. Hunedorenii rămân astfel cu doar 13 puncte în ierarhia play-off-ului şi se văd depăşiţi în această rundă şi de adversarii meciului de astăzi, dar şi de cei de la Pandurii II Târgu Jiu, care au învins, incredibil, cu 7-2 pe Millenium Giarmata – asta după ce în runda precedentă gorjenii pierdeau cu 7-1 pe terenul celor de la Becicherecu Mic.

Bănăţenii sunt noii lideri ai Seriei a IV-a, după ce au tranşat în favoarea lor şi derby-ul disputat pe terenul celor de la FC Caransbeşe, 1-3, totalizând astfel 22 de puncte, cu unul în plus faţă de "gugulani"!

Etapa viitoare, FC Hunedoara va întâlni, acasă, Pandurii II Târgu Jiu.

Despre Claudiu SAV

Citește și

TOPUL celor mai corupte ţări din lume în 2014. Ce loc ocupã România

TOPUL celor mai corupte ţări din lume în 2014. Ce loc ocupã România

Corupţia a crescut în China, Turcia şi alte ţări cu o creştere economică puternică, avertizează …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *