NEWS ALERT:
Home / Sport / Gata cu visele! Obiectiv ratat după 240 de minute fără victorie (GALERIE FOTO)
Gata cu visele! Obiectiv ratat după 240 de minute fără victorie (GALERIE FOTO)

Gata cu visele! Obiectiv ratat după 240 de minute fără victorie (GALERIE FOTO)

CSM Cetate Deva a pierdut al patrulea joc la rând în campionat, 24-25 (12-11), cu HC Zalău și odată cu el orice șansă de a mai accede în faza superioară a competiției.

Ca și în multe alte partide din acest sezon, gazdele au cedat toate punctele pe final, după ce au condus mai bine de jumătate din timp.

Finalul, bată-l vina!

Partida din Sala Sporturilor a fost însă una extrem de agreabilă, disputată sub semnul echilibrului. Cele două formaţii s-au succedat, mai ales în prima parte, la conducere, cu un plus însă pentru gazde, care s-au aflat mai mult timp în faţă, dar niciodată la o diferenţă mai mare de două goluri. Lucru confirmat şi la pauză, când tabela indica 12-11. Şi după reluare, tempo-ul a rămas la fel. Cetate s-a menţinut în avantaj, (14-13, 18-16) până după minutul 40, când sălăjencele au egalat (18-18) și apoi au preluat conducerea pe care aveau să nu o mai cedeze până la final, grație unei apărări avansate și bine „înfipte” și a greșelilor repetate (și nelipsite) din atacul adversarelor. Şi poarta a mers bine pentru oaspete, cu atât mai mult cu cât, în minutul 49, Cheţa a parat o lovitură de la şapte metri executată de Melinda Toth – momentul psihologic al meciului, asigurând un moral numai bun pentru ultimele minute. HC Zalău câştigă al şaselea joc în ultimele şapte etape şi egalează la puncte ocupanta locului şase – Dunărea Brăila, în vreme ce CSM Cetate ajunge la al patrulea eşec la rând şi cade pe locul 11 în ierarhia Ligii Naţionale, urmând să se pregătească pentru play-out.

Ca de fiecare dată, jocul dintre CSM Cetate şi HC Zalău a reprezentat şi un duel de la distanţă între Marian Muntean şi Gheorghe Tadici. Cei doi s-au contrat de nenumărate ori pe întreg parcursul întâlnirii (mai ales în partea secundă), replicile acide nelipsind din „peisaj”. Mai mult, patronul echipei gazdă a simţit să intervină şi pe banca de rezerve – ca în multe alte cazuri – operând schimbări în echipă, peste cei doi antrenori ai Cetăţii. De altfel, Muntean a băgat în şedinţă echipa chiar pe parchet, la finele celor 60 de minute, reproşându-le evoluţiile din ultima vreme.

CSM CETATE DEVA 24 (12)
Portari: Miskovic (7 intervenţii), Poenaru, Suba.
Marcatoare: Malac 6, Simion 6 (2x7m), Senocico 3, Tasic 3 (1x7m), Toth 3 (1x7m), Krnic 1, Rusu 1.
Antrenori: Ioan Ani-Senocico şi Cosmin Hendrea

HC ZALĂU   25 (11)
Portari: Cheţa (15 intervenţii), Inculeţ (2).
Marcatoare: Pintea 6, Bardac 4, Rob 4 (toate de la 7 metri), Constantinescu 4 (2x7m), Ciuculete 3, Trif 2, Puiu 1.
Antrenor: Gheorghe Tadici

Arbitri: Georgian Băducu şi Sorin Voicu (ambii din Buzău)
Sala Sporturilor din Deva. Spectatori: 1.200

Despre Claudiu SAV

Citește și

thumbnail (1)

Brădeanul Denis Grigorescu, dublu medaliat la Cupa Mondială de aeromodelism

Oraşul Simeria a fost la sfârşitul săptămânii trecute gazda întrecerilor din cadrul Cupei Mondiale de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *