Home / Actualitate / Garda de Mediu promite măsuri în cazul drumului spre Silvaş
Garda de Mediu promite măsuri în cazul drumului spre Silvaş

Garda de Mediu promite măsuri în cazul drumului spre Silvaş

Zecile de grămezi de gunoaie de pe marginea drumului Hunedoara – Silvaş fac obiectul unei verificări efectuate de Garda de Mediu a judeţului, după cum spune şeful instituţiei, comisarul Bogdan Sever. Acesta adaugă că e nevoie de cooperarea primăriilor din zonă atât în ce priveşte operaţiunile de ridicare a gunoiului, cât şi în identificarea proprietarilor de terenuri care nu-şi curăţă suprafeţele.

„Chiar în această perioadă avem o tematică de control pe problema igienizării domeniului public. Am sesizat şi noi problemele de pe drumul dintre Hunedoara şi Silvaş şi am dispus Primăriei Hunedoara să intervină. Va trebui să discutăm şi cu celelalte primării care au zone în administrare acolo. Mă refer la Călan, Teliuc şi Haţeg”, spune Bogdan Sever. În zonă există şi mulţi proprietari de terenuri care se trezesc şi ei cu gunoaie aruncate pe suprafeţele lor, însă nici nu le îngrădesc, nici nu le curăţă. Primăriile evită  să-i amendeze, iar Garda de Mediu nu-i are identificaţi, ca să-i poată sancţiona: „Am cerut primăriilor să ne comunice numele şi adresele proprietarilor de terenuri, persoane fizice sau juridice, de pe marginea acelui drum şi, până acum, s-au cam eschivat să facă asta. Noi le-am spus şi le spunem încă o dată: dacă voi nu-i amendaţi, îi amendăm noi, numai daţi-ne datele lor”.

Despre Ciprian IANCU

Citește și

O astfel de jucărie ar mai fi alinat suferinţa unei fetiţe, dacă furnizorul şi o companie de curierat ar fi dat dovadă cu adevărat de profesionalism

Fan Courier și Elefant.ro răpesc bucuria unui copil grav bolnav. Spiritul sărbătorilor nu vine cu poșta rapidă

Serviciile îndoielnice, lipsa de comunicare și amabilitate a personalului filialei din Deva a firmei Fan …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *