glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

(GALERIE FOTO) Un nou magazin PRO HD, în Hunedoara

Astăzi se deschide cel de-al treilea magazin PRO HD din oraşul care dă numele judeţului şi, automat, ultimele două iniţiale ale brandului producătorilor locali de alimente cât se poate de gustoase şi sănătoase.

La deschidere, clienţii sunt invitaţi să deguste produse din carne de pui afumate (pulpe şi pastramă). Se vor convinge că n-au mai avut demult parte de ceva atât de bun.
La deschidere, clienţii sunt invitaţi să deguste produse din carne de pui afumate (pulpe şi pastramă). Se vor convinge că n-au mai avut demult parte de ceva atât de bun.

Magazinul PRO HD cu numărul 3 din municipiul Hunedoara vă aşteaptă pe bulevardul Corvin, la parterul blocului 5. Va fi o inaugurare fără fast, dar cu mult gust bun (la propriu). Asta pentru că momentul va fi dublat de o degustare a ultimelor bunătăţi-vedetă din reţeaua PRO HD, pastramă de pui afumată şi pulpe de pui afumate (din carne neinjectată furnizată de grupul AVIS, produse special pentru reţeaua amintită de o carmangerie din Ilia, sub brandul „La Grasu’”, cu metode de afumare şi prelucrare sută la sută naturală, după o metodă tradiţională).

„Ne dorim să fim cât mai aproape de nevoile clienţilor noştri, oferindu-le produse locale de cea mai bună calitate la preţuri accesibile. PRO HD este o iniţiativă care implică doar producători locali, din judeţul Hunedoara şi câteva din Alba, pentru că astfel dorim să contribuim şi la stimularea economiei zonei. Cel de-al treilea magazin din Hunedoara este, de fapt, cel de-al 20-lea din întreaga noastră reţea, ceea ce, credem noi, e de bun augur. La fel ca în celelalte magazine ale noastre, clientul va găsi aici produse proaspete, de o calitate indubitabilă”.

Pe lângă produsele Avis (ouă proaspete şi carne de pui), noul magazin PRO HD din Hunedoara va deţine întreaga ofertă gustoasă a reţelei: ceaiuri şi siropuri Fares, mezeluri „La Grasu’” şi „Expans” (din Petroşani), lactate Zarand (de la Rişculiţa), pâine pe vatră de la Cristur (în mai multe sortimente, pâine produsă după reţeta din străbuni, cu maia), pâine Viopan (produsă chiar în municipiul Hunedoara), apă minerală „Aqua Sara” de la Boholt, ulei presat la rece din Haţeg şi Geoagiu, laşcă (în mai multe sortimente, dar toate produse după metode tradiţionale), conserve sub brandurile „Delicii şi capricii”, respectiv „Rodna”, zacuscă de mai multe feluri, precum şi produse Boromir.