glasul-hd.ro Web analytics

Sport

(Galerie foto) Primul test, trecut cu notă maximă!

Cea mai importantă competiţie inter-licee la fotbal din judeţ a debutat, ieri, la Sala Sporturilor din Deva. Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” şi Liceul Teoretic „Sabin Drăgoi” s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei Big Fm.

Primii au trecut cu 10-0 de colegii lor de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, în vreme ce cei din urmă au trecut de baraj la „masa verde”, după ce adversarii lor, cei de la Liceul Teoretic „Téglás Gábor” nu s-au prezentat la meci.

Din toate părţile şi în toate modalităţile

Exact cinci minute au rezistat cei de la „Construcţii” în faţa adversarilor ceva mai experimentaţi. Petricescu a făcut, simplu, 1-0, şi de aici totul a mers din rău în mai rău. Până la pauză, Roman (8), Mateş (15) şi Lazăr (19) au profitat de toate cadourile primite şi au înclinat balanţa în favoarea lor. După respiro, aceeaşi partitură: „artiştii” în ofensivă, adversarii lor, pe semicerc. Şi golurile au venit logic, ca notele între sau pe liniile portativului. Petresc (21 şi 26), Roman (24) şi un autogol caraghios a lui Lipşa (31), plus Petricescu (34) şi Apetrei (39) pentru un 10-0 cât se poate de clar. Singurul „minus”? Cartonaşul roşu văzut de goalkeeperul Bozan, al cărui henţ făcut în afara careului îl privează de o prezenţă în jocul cu cei de la „Grigore Moisil”. Celălalt joc de baraj nu s-a mai disputat, după ce cei de la „Téglás Gábor” n-au putut alinia o echipă la start. 3-0 pentru „Peda”, care aşteaptă duelul de marţi cu campioana CNS „Cetate”.

„Sferturile” vor avea loc luni şi marţi, de la orele 15.00 şi 16.00: Liceul de Arte versus Grup Şcolar „Grigore Moisil” şi CTE „Dragomir Hurmuzescu” versus Liceul Teoretic „Traian”, în prima zi, respectiv „Sabin Drăgoi” versus „Cetate” şi „Decebal” versus CT „Transilvania”, în a doua.

Colegiul Tehnic „Ion Mincu”                       0 (0)

A. Sas – Mârza, Bodiu, Ciocălău, Lipşa, M. Sas, Răcilă, Vas, Gheorghiţă.

Antrenor: prof. Constantin Vasiliu

Liceul de Arte „Sigismund Toduţă”            10 (4)

Bozan, Ochean – Buşte, Petricescu, Apetrei, Roman, Lazăr, Mateş, Boni, Petresc, Crăciun.

Antrenor: prof. Flaviu Leuceanu

Au marcat: Petricescu (5, 34), Roman (8, 24), Mateş (15), Lazăr (19), Petresc (21, 26), Lipşa (aut. 31), Apetrei (39).

Eliminat: Bozian („roşu” direct)