glasul-hd.ro Web analytics

Diverse

Gala de Film Adrian Sitaru

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” şi Teatrul de Artă Deva găzduiesc în perioada 13-15 martie 2013 „Gala de Film Adrian Sitaru”. Regizorul devean va participa la avanpremiera celui mai nou film al său, „Domestic”. Evenimentul este programat pentru 15 martie. Până la marele eveniment publicul iubitor de filme de comedie este invitat miercuri la proiecţia de scurtmetraje ale regizorului devean.

Patru dintre cele mai premiate scurtmetraje româneşti din ultimii ani îi vor amuza pe spectatori într-o seară specială dedicată filmelor scurte regizate de Adrian Sitaru. Comediile „Chefu’” (2012), „Colivia”(2009), „Lord” (2009) şi „Valuri” (2007), multi-premiate în festivaluri internaţionale, vor fi fi proiectate la Casa de Cultură „Drăgan Muntean” din Deva miercuri, 13 martie, de la ora 19.00. Intrarea este liberă.
Cele patru scurtmetraje le vor deschide spectatorilor apetitul pentru lumea amuzantă, crudă şi uneori suprarealistă din cel mai nou film al lui Adrian Sitaru, „Domestic”, care se lansează în cinematografele din toată ţara pe 22 martie. Filmul va avea o proiecţie specială pentru publicul din oraşul natal al regizorului, în avanpremieră, vineri, 15 martie, de la ora 19.00, la Teatrul de Artă din oraş, în prezenţa lui Adrian Sitaru şi a unor membri ai echipei. Biletele costă 5 lei şi se pot cumpăra de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”. În cadrul evenimentului, regizorul Adrian Sitaru va primi diploma de Cetăţean de Onoare al Municipiului Deva.