glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Fotbalul de la sate ia startul în două săptămâni

Comisia de Competiţii din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara a stabilit, la începutul acestei săptămâni, şi calendarul competiţional al Ligii a V-a din judeţ. Fotbalul la sate va porni la drum pe 14 septembrie, în cele două serii urmând să se regăsească, în total, 19 echipe.

Astfel, Seria I (Strei-Poiana Ruscă) va pune faţă în faţă aceleaşi echipe ca şi în sezonul trecut: Măgura 2010 Pui, Cetate Răchitova, Sargeţia Bretea Română, Dacia Boşorod, Streiul Baru Mare, Voinţa Sălaşul de Sus, CS Ghelari, Sântămăria Orlea, Unirea General Berthelot şi Cerna Lunca Cernii. Turul va debuta, duminică, 14 septembrie şi se va încheia pe 9 noiembrie. Campioana Măgura Pui va începe în deplasare, la Lunca Cernii, în vreme ce „rivalii” de la Cetate Răchitova vor evolua, acasă, în compania celor de la Baru Mare (n.red. – echipă ce va juca pe teren propriu, la Sântămăria Orlea). În prima etapă se vor mai întâlni Bretea Română şi Dacia Boşorod, Sălaşul de Sus şi CS Ghelari şi Sântămăria Orlea şi General Berthelot.

Singurul nume nou stă în prima etapă

Singurul nume nou din lista celor 19 formaţii din ultimul eşalon, FC Ilia, are parte de un răgaz prelungit, după ce a fost programată să stea în prima rundă a Seriei a II-a (Mureş-Brad). La lucru vor trece însă celelalte formaţii. Campionii din Pricaz vor evolua pe terenul Minerului Teliuc, Agrocompany Băcia va juca acasă, cu KSS Ribiţa, la fel ca şi Ponorul Vaţa, care va primi replica celor de la Santos Boz. Toate jocurile se vor disputa duminica, cu începere de la ora 11.00.