NEWS ALERT:
Home / Eveniment / Fostul șef al Gărzii de Mediu, trimis în judecată pentru fapte de corupție
Bogdan Sever 8618

Fostul șef al Gărzii de Mediu, trimis în judecată pentru fapte de corupție

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus trimiterea în judecată a fostul șef al Gărzii de Mediu, Bogdan Sever. Anchetatorii îl acuză pe acesta de săvârșirea infracțiunii de folosire în orice mod de informații care nu sunt destinate publicității în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Hunedoara și se află în procedură de cameră preliminară. „În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt: În perioada 25 februarie – 10 martie 2014, inculpatul Bogdan Sever, în calitatea menționată mai sus, a folosit în mod direct informații ce nu erau destinate publicității despre care a luat cunoștință, în mod legal, în cadrul activităților de serviciu. Concret, inculpatul a informat administratorul unei societăți comerciale despre: existența și conținutul unei reclamații vizând activitatea societății; iminența unei acțiuni de control (date nedestinate publicității) și, ulterior, despre data controlului. În urma avertizărilor primite, beneficiarul acelor informații a remediat deficiențele care făceau obiectul controlului, evitând astfel aplicarea unor sancțiuni contravenționale”, se arată în comunicatul emis de DNA.

În prezent, Bogdan Sever este președintele Consiliului de Administrație la Minvest.

Despre Livia BOTICI

Citește și

perchezitii

Percheziții la escroci specializați în metoda „accidentul”

Poliţiştii prahoveni şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au efectuat, miercuri, …

One comment

  1. Asta e mic copil fata de Georgeta de la Ag de Mediu. Dacă vezi cum a crescut căsuța ei odată cu renovarea sediului Ag de mediu rămâi cu gura căscată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *