glasul-hd.ro Web analytics

Sport

◄ FLASH ► FLASH ◄ FLASH ►

HANDBAL. Succes important pentru CSŞ Petroşani

Echipa de handbal junioare I a CSŞ Petroşani a reuşit o victorie extrem de importantă în seria D a Campionatului Naţional. Elevele profesoarei Edith Mileti au trecut cu 31-27 (13-12) de LPS Slatina şi au urcat pe locul doi în grupă. Susţinute din tribune de aproximativ 300 de suporteri, handbalistele din Valea Jiului au ajuns la cel de-al patrulea succes din acest an şi sunt de neînvins pe teren propriu. Petroşenencele au alergat mult pentru a se impune în derby-ul rundei cu LPS Slatina, însă roadele se văd din plin: al doilea cel mai bun atac din grupă (155 de goluri) şi un joc mai mult decât plăcut ochiului. Şi CSŞ Hunedoara a avut parte de o zi bună pe semicerc şi a învins CSS Drobeta Turnu Severin cu 31-26 (18-11), hunedorencele profesoarei Cristina Lasconi neavând emoţii decât în finalul actului secund în partida cu mehedinţencele de la Severin, după ce prima jumătate o terminaseră la plus opt. Runda viitoare, CSŞ Petroşani se deplasează la Timişoara pentru duelul cu codaşa LPS Banatul, în vreme ce CSŞ Hunedoara va întâlni tot în deplasare LPS Slatina.

FOTBAL. Fotbaliştii Jiului, din nou în gura patronului

Recunoscut pentru reacţiile sale acide de după eşecurile formaţiei pe care o patronează, omul de afaceri Alin Simota şi-a criticat din nou, fără menajamente, jucătorii pe care îi plăteşte ca să îşi facă datoria la Jiul. Supărat că echipa sa nu joacă nimic şi că se află la nu mai puţin de 15 puncte în spatele conjudeţenei FC Hunedoara, patronul echipei din Valea Jiului a erupt la finele jocului pierdut în weekend cu Olimpia Satu Mare. „Ne-am făcut de râs cu nişte castraveţi muraţi precum Drăghici, Apetrei, Kalai sau Bâlbă, ori cu nişte străini de fotbal, ca Filip, Matei, Moldovan, Teodorescu, vinovaţi de tot ceea ce s-a întâmplat azi (n.red. – vinerea trecută). N-au nicio scuză, vor lua bani după cum joacă!!”, a declarat Simota. După nouă etape, petroşenenii antrenaţi de Toni Sedecaru („principal” şi la echipa a doua şi la juniorii D ai clubului) ocupă locul nouă în clasament, cu nouă puncte, nouă goluri marcate şi tot atâtea primite.

FOTBAL. Cine se împiedică prima?

Cetate Răchitova şi Măgura 2010 Pui merg, în continuare, cap la cap în Seria I a Ligii a V-a Hunedoara. Cele două echipe s-au impus la limită în meciurile disputate în weekend, primii trecând de Agrocompany Băcia cu 1-0, în vreme ce ultimii au învins cu 2-1 Dacia Boşorod. „Măgurenii” sunt primii în clasament, graţie golaverajului mai bun, dar au strâns acelaşi număr de puncte cu rivalii de la Răchitova, 26. În meciul direct, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1. Sfârşitul de săptămână programează ultima etapă a turului, campionatul primei serii urmând să se se reia doar în primăvară.