Home / Comunitate / Firmă de recrutare caută angajați pentru străinătate, în Hunedoara

Firmă de recrutare caută angajați pentru străinătate, în Hunedoara

O mare firmă de recrutare caută muncitori în municipiul Hunedoara, pentru Europa. Doritorii sunt invitați sâmbătă, 13 ianuarie, la interviuri. Compania oferă locuri de muncă în diferite domenii de activitate, iar salariul oferit este unul atractiv, care pleacă de la 1.200 de euro, până la 2.200 de euro. În toate cazurile, cazarea este gratuită.

 

Interviurile vor avea loc la Hotel Bulevard, din Hunedoara, în sala de conferință, de la ora 16 până la ora 18. Firma de recrutare precizează în anunțul postat pe pagina sa de socializare că este necesară cunoașterea limbii germane sau a limbii engleze la nivel de conversație. Nu este important să vorbești perfect sau să ai o pronunție bună. „Pentru începutul anului 2018 căutăm electricieni, instalatori, zugravi, zidari, montatori rigips, mecanici auto și de utilaje, operatori și programatori CNC, tâmplari, sudori, lăcătuși, montatori ferestre, montatori mobilă, dulgheri, vopsitori auto și industriali, tinichigiu auto, stivuitoriști, șoferi de TIR, șoferi de autobuz, muncitori necalificați (muncitori fabrică), gestionari, îngrijitori bătrâni, chelneri, barmani, bucătari, recepționeri”, se arată în anunț.

Cei interesați trebuie să se prezinte la interviu cu un Curriculum Vitae.

Despre Livia BOTICI

Citește și

Istoria cum nu e scrisă în manuale. Nicolaus Olahus, judecătorul din Orăștie care și-a pus amprenta pe cultura europeană renascentistă

Figură proeminentă din perioada târzie a Renașterii, umanistul transilvănean Nicolaus Olahus s-a născut în Sibiu, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *