glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Film şi teatru în premieră, în acest weekend

Hunedorenii au ocazia să ia parte în acest weekend la un film şi o piesă de teatru în premieră. Este vorba despre „Oraşul câinilor”, un film regizat de Kornél Mundruczó şi „Arta adulterului”, un spectacol a cărei regie şi scenografie sunt semnate de Marius Oltean. Tot în acest sfârşit de săptămână, pasionaţii de teatru au ocazia să vizioneze spectacolele „Două destine” şi „Muzicanţii din Bremen”, ambele, la Petroşani.

„Arta adulterului”, spectacol de teatru în premieră la Deva

Pasionaţii de teatru au ocazia să ia parte în acest sfârşit de săptămână la premiera spectacolului „Arta Adulterului”, regia şi scenografia fiind semnate de Marius Oltean. Spectacolul are loc astăzi, de la ora 19:00, la Teatrul de Artă Deva, iar preţul unui bilet este 30 de lei, respectiv 15 lei, cu reducere. Regizorul Marius Oltean reuşeste cu mult talent să pună în scenă acest best seller care s-a bucurat de un enorm succes pe tot mapamondul. Cu rădăcini în farsa medievală, acest tip de comedie bulevardieră şi-a însuşit rolul de a propaga râsul, utilizând pentru asta o gamă largă de mijloace: situaţii comice abile, confuzii şi comic de limbaj. Această reţetă, este aplicată cu ingeniozitate de către regizor în „Arta Adulterului”, adaptare după Pierre Chesnot.

„White God – Oraşul câinilor”, în premieră la cinematograful devean

Cinefilii din judeţ au ocazia să vizioneze în acest weekend o nouă premieră cinematografică la Deva. Este vorba despre „White God – Oraşul câinilor”, un film regizat de Kornél Mundruczó. Pelicula va rula începând de astăzi până miercuri la Cinematograful „Patria” din Deva, zilnic cu începere de la orele 15, 17 şi 19. Preţul unui bilet de la ora 15 este şase lei, în vreme ce de la orele 17 şi 19, biletul costă opt lei. Filmul spune povestea lui Lili, o fetiţă de 13 ani, care îşi iubeşte din toată inima câinele, pe Hagen. Fata este devastată când tatăl ei îl lasă pe Hagen pe stradă, iar câinele dispare. Convinsă că dragostea poate învinge orice obstacol, Lili porneşte în căutarea câinelui. Film premiat cu trofeul Un Certain Regard la Cannes 2014.

„Două destine” şi „Muzicanţii din Bremen” la Petroşani

Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroşani va găzdui în acest weekend două spectacole de teatru inedite. Este vorba despre „Două destine” de Alexandr Ghelman, spectacol care va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, preţul unui bilet fiind 20 de lei şi „Muzicanţii din Bremen”, după o poveste de Fraţii Grimm. Acesta din urmă, este destinat în mod special copiilor şi va putea fi urmărit duminică, de la ora 12:00. Preţul unui bilet pentru adulţi este zece lei, iar pentru copii, biletul costă opt lei. 

Vezi și

Close