glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Film şi distracţie în club, la final de săptămână. „1000 post Terra – After Earth” rulează la Cinematograful „Patria”, iar Tarabostes Club organizează tequila party

Sfârşitul acestei săptămâni este stropit din abundenţă cu tequila. Iar cei care vor un weekend liniştit sunt aşteptaţi la Cinematograful „Patria” pentru o incursiune în viitor, când Terra nu mai este locuită de oameni.

Tinerii petrecăreţi sunt invitaţi în acest weekend la un mega party. Este vorba despre Tequila Party, o petrecere care va avea loc în club Tarabostes, din Geoagiu Băi. Cele mai tari hit-uri vor fi mixate de Dj Alexandru Eftimie, iar atmosfera va fi întreţinută de Mc Fan. Organizatorii au pregătit pentru toţi petrecăreţii oferte la shot-uri cu tequila, ritmuri mexicane şi bineînţeles o atmosferă incendiară. Petrecerea începe la ora 22:00, iar preţul unui bilet este 15 lei.

„1000 post Terra – After Earth” rulează la Deva

Cinefilii hunedoreni au ocazia să vizioneze în acest weekend filmul “After Earth”, în regia lui M. Night Shyamalan. Pelicula va rula începând de astăzi şi până miercuri, la Cinematograful “Patria” din Deva, cu începere de la orele 15, 17 şi 19. Preţul unui bilet de la ora 15 este şase lei, iar de la orele 17 şi 19, biletul costă opt lei. La o mie de ani după cataclismul ce a forţat omenirea să fugă de pe Pământ, Nova Prime a devenit noua sa casă. Legendarul general Cypher Raige (Will Smith), se reîntoarce la familie după o îndelungă perioadă petrecută la datorie, gata să fie un tată adevărat pentru fiul său de 13 ani, Kitai (Jaden Smith). Când o furtună de asteroizi distruge nava lui Cypher şi a lui Kitai, ei aterizează forţat pe Pământ, devenit acum un teritoriu necunoscut şi periculos cu specii modificate de animale, care stăpânesc în prezent planeta, şi o creatură extraterestră, care a evadat în timpul aterizării forţate. În vreme ce tatăl său zace între viaţă şi moarte în cabina de pilotaj, Kitai trebuie să o ia la picior pe terenul ostil pentru a recupera dispozitivul de semnalizare a poziţiei ce le putea aduce salvarea. Toată viaţa lui, Kitai şi-a dorit să fie un soldat, precum tatăl său. Acum are în sfârşit ocazia.