glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Festivalul Virșlilor, un real success. Piața Cetății s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei peste 2.000 de petrecăreți (GALERIE FOTO)

Peste 2.000 de oameni au fost prezenți, sâmbătă seara, la Festivalul Virșlilor din Deva. Pe scena amenajată la poalele Cetății a urcat Oana Radu, concurentă la Vocea României, What’s Up și Trupa Pact. Cu o seară înainte, trupele Quas și Atmosfera, Florin Mureșan și Bucharest Ladies Orchestra, având-o dirijor pe Ozana Barabancea, au concertat în prezența a 1.500 de spectatori. Oamenii s-au putut bucura de virșli, mici, hamsii, bere, dar și de muzică bună.

Festivalul Virșlilor din Deva a fost un real succes anul acesta. Mutat de noua administrație din Piața Unirii, în Piața Cetății, festivalul a strâns aproape 2.000 de oameni în fiecare seară. Reprezentanții administrației locale spun că au fost plăcut surprinși de numărul mare de spectatori, acesta fiind un motiv în plus pentru ca patinoarul de la poalele Cetății să fie mutat în altă locație. „A fost un real succes! Mulțumim, devenilor! Ieri (n.r. sâmbătă) au fost peste 2.000 de oameni, conform datelor primite de la Jandarmerie. Dacă făceam festivalul în Piața Unirii, nu aveam unde să băgăm atât de mulți oameni. Multă, multă lume! Neașteptat de multă lume! Asta ne și încurajează să demontăm patinoarul, pentru că în acest fel lărgim toată piața Cetății”, a declarat viceprimarul Devei, Răzvan Mareș.

Ziua de duminică a fost dedicată muzicii populare. Începând cu ora 17, spectatorii s-au putut bucura de un program susținut de ansambluri folclorice internaționale și de Ansamblul „Românașul” din Deva. De la ora 19, a avut loc un spectacol extraordinar cu orchestra condusă de Doru Țăranu. Rând pe rând, au urcat pe scenă Ovidiu Pâs, Corina Tudor, Iancu Popoviciu, Ana Almășana Ciontea, Petrică Velescu și Nicoleta Voica.

Tags

Vezi și

Close