glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

FOTOREPORTAJ. Festival moto la Alba Iulia

Peste 500 de motociclişti de la cluburi din întreaga ţară s-au întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute la manifestările prilejuite de Festivalul „BIKERS PARTY Alba Iulia 2016”.

Timp de trei zile, între 24 și 26 iunie, pasionaţii motoarelor pe două roţi au participat la Alba Iulia la o adevărată sărbătoare destinată acestora.

Scopul acestui festival moto, organizat de Clubul Apulum Bikers Alba Iulia, a fost însă în principal campania caritabilă destinată Centrului „Maria Beatrice” din localitate. „În acest centru sunt trataţi în cele mai bune condiţii copii cu dizabilităţi şi accidentaţi din întreaga ţară. De aceea, prin această campanie încercăm să ajutăm, cu sprijinul fiecăruia, la dotarea Centrului <Maria Beatrice> cu echipamentele terapeutice de care aceşti copii au nevoie”, au arătat organizatorii festivalului, Sandu Vârtei şi Adrian Avram.

În aceste trei zile, la Vinţu de Jos şi Alba Iulia, au avut loc parade de prezentare a motocicletelor, costumelor şi dotărilor auxiliare, jocuri şi concursuri interactive, dar şi campanii de conştientizare a motocicliştilor în trafic. Au mai avut loc, tot în cadrul „BIKERS PARTY Alba Iulia 2016”, concerte şi recitaluri ale unor formaţii rock din România, între ele numărându-se Bucovina, Times Of Need, Breathelast, Goodday, Krepuscul, Sanctuar, Stardust.

Vă oferim în „Glasul Hunedoarei” un fotoreportaj de la acest eveniment (FOTO Traian Manu).

Tags