glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Festival de goluri la Haţeg. Cetate Devatrans – SCM Piteşti 47 – 30

La primul meci după despărţirea de antrenorul Adrian Palko, Cetate Devastrans şi-a continuat traseul obişnuit în acest campionat: victorie la scor, foarte multe goluri marcate, dar şi multe primite. 77 de goluri marcate în 60 de minute înseamnă enorm de multe pentru un meci de handbal, scorul apropiindu-se sensibil de cel înregistrat pe tabelă la un meci de baschet feminin. Diferenţa de 17 goluri de la final în favoarea devencelor nu a mirat pe nimeni, în ciuda faptului că se întâlneau locul 2 cu locul 4 din Divizia A, dată fiind disproporţia de valoare recunoscută între cele două formaţii, însă numărul golurilor a fost totuşi o surpriză.
Explicaţia ne-a oferit-o Marian Muntean, finanţatorul şi preşedintele lui Cetate Devatrans: „Piteştencele au practicat un marcaj om la om pe tot terenul, de aceea golurile s-au înscris extrem de uşor. În ceea ce priveşte echipa noastră, noi… nu ne-am apărat! Nimic nou, dealtfel, în jocul nostru, înscriem mult şi lejer, dar şi primim prea multe goluri pentru valoarea adversarelor pe care la întâlnim”.
De pregătirea formaţiei devene s-a ocupat în ultimele zile profesorul Ioan Mătăsaru, care însă nu a stat pe banca tehnică la meciul de sâmbătă de la Haţeg cu SCM Piteşti, pentru că încă nu sosiseră hârtiile oficiale de la Federaţie. „Nu am în plan să aduc pe altcineva. Profesorul Mătăsaru va antrena echipa în continuare”, a spus Marian Muntean. 
Sâmbăta viitoare Cetate se deplasează la Târgu Mureş, unde va întâlni pe Mureşul din localitate, echipă care a pierdut în etapa trecută la Bistriţa cu un destul de onorabil 33 – 21.