glasul-hd.ro Web analytics

Sport

FC Hunedoara joacă azi restanţa cu CSM Lugoj

Stadionul “Michael Klein” găzduieşte astăzi, de la ora 18, meciul dintre FC Hunedoara şi CSM Lugoj. Partida este o restanţă din etapa cu numărul 26 a Ligii a treia, seria 4, şi trebuia să se dispute sâmbăta trecută, fiind amânată conform deciziei luate de Federaţie după decesului fotbalistului Patrick Ekeng.

Se anunţă un joc deosebit de echilibrat, la fel cum a fost şi cel din turul de campionat, încheiat atunci 0 – 0. Şi cifrele din clasament vorbesc despre echilibru între cele două formaţii: FC Hunedoara ocupă în prezent locul 6, cu 35 de puncte în 24 de meciuri, CSM Lugoj locul 8, cu 33 de puncte în 23 de meciuri.

Luptă directă pentru locul 5

Ambele echipe se află în luptă directă pentru ocuparea poziţiei a cincea în serie la sfârşitul campionatului, cu patru etape (plus această restanţă) înainte de linia de final. Angrenate în această bătălie alături de ele mai sunt Cetate Deva, cu 37 de puncte în 24 de meciuri, Pandurii Tg. Jiu II, cu 35 de puncte în 25 de meciuri, chiar Becicherecu Mic şi Măgura Cisnădie, cu 32, respectiv 30 de puncte în câte 24 de jocuri.

“Întâlnim o echipă bună, chiar m-a mirat că Lugojul a început mai greu returul, cu partide mai slabe. Şi-a revenit însă pe parcurs şi a avut rezultate bune în ultimele partide, aşa că ne aşteaptă un meci greu. Depinde însă de noi să ne facem jocul şi să obţinem victoria la final. Suntem neînvinşi pe teren propriu în acest retur de campionat şi vrem să încheiem sezonul aşa.

Pentru acest meci vor lipsi din echipa noastră Sandu Remus, care a absentat tot returul şi încă nu e la zi cu pregătirea, şi Ionicescu, nerefăcut după accidentare. Nu e ceva grav, dar mai trebuie să facă un RMN la genunchi şi nu va juca cu Lugojul. Vor fi unele modificări în primul 11 faţă de partida de la Cugir, dar asta voi decide după antrenamentul de azi (n. red. ieri)”, a declarat Mircea Alic, antrenorul lui FC Hunedoara.

Tags