glasul-hd.ro Web analytics

Sport

FC Hunedoara continuă pregătirile pe plan local

FC Hunedoara a trecut peste nedisputarea partidei amicale programată sâmbăta trecută în compania colegei de serie Cetate Deva. Fotbaliştii pregătiţi de Mircea Alic îşi continuă antrenamentele, dimineaţa şi după masa, în cantonamentul local de la Hunedoara.

„Într-un fel a fost mai bine aşa, că nu s-a disputat acel amical, pentru că ne-am continuat programul nostru normal de pregătire. Sâmbătă am avut alergarea obişnuită pentru pregătirea fizică, iar după amiază am jucat între noi, a fost un joc – şcoală util. Toţi băieţii sunt apţi şi răspund foarte bine la antrenament. A venit în probe un nou portar, Păduraru de la Naţional Sebiş, în locul lui Filip, pe care nu l-am reţinut în lot. Avem două sesiuni de antrenamente pe zi, dimineaţa alergări pe Dealurile Silvaşului, iar după masa alternăm, o zi la sală, o zi pe sintetic. Doar azi (n. red.: ieri) nu am efectuat antrenament dimineaţa, pentru că am fost şi noi cu toată echipa la marşul în memoria lui Mişa Klein”, a declarat Mircea Alic, antrenorul formaţiei hunedorene, pentru Glasul Hunedoarei.
Sâmbătă, FC Hunedoara va susţine un joc amical, pe teren propriu, cu Măgura Cisnădie, urmând ca miercurea viitoare să se deplaseze la Cisnădei pentru returul acestui meci de pregătire.

Programul amicalelor lui FC Hunedoara:
– în 23 ianuarie acasă cu Frontiera Curtici 4 – 3
– în 30 ianuarie acasă cu Cetate Deva anulat
– în 6 februarie acasă cu Măgura Cisnădie
– în 10 februarie în deplasare cu Măgura Cisnădie
– în 13 februarie în deplasare cu Milenium Giarmata
– în 17 februarie acasă cu Metalurgistul Cugir
– în 20 februarie în deplasare cu Industria Galda
– în 27 februarie acasă cu Industria Galda

Vezi și

Close