glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Fără noroc, și a doua oară. Detașată director economic al Primăriei Deva, Adriana Igna a picat, din nou, examenul

Actualul director economic al Primăriei Deva, detașat pe șase luni pe această funcție, a căzut, pentru a doua oară, examenul pentru acest poDirectoareast. În data de 8 august, Adriana Igna a susținut proba scrisă, dar nota nu îi face cinste. Aceasta nu a reușit să obțină nici măcar nota 4, fiind declarată „respinsă”.

Directorul interimar economic al Primăriei Deva, Adriana Igna, este, din momentul în care a aflat nota la examen, în concediu. Aceasta a candidat singură pentru postul pe care îl ocupă prin detașare, de două ori, dar de fiecare dată nu a obținut notă de trecere, la proba scrisă. Detașarea sa, făcută cu avizul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici,  expiră în data de 2 octombrie, iar edilul municipiului Deva, Ovidiu Moș, susține că nu există posibilitatea încheierii detașării mai repede de această dată. Înainte de data la care expiră detașarea, spun Moș, va face o analiză și va decide dacă Adriana Igna trebuie schimbată din funcție. „Până în 2 octombrie mai are delegare. E pusă pe această funcție cu avizul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici. Eu nu pot să o schimb, pentru că blochez Primăria. Până în 2 octombrie voi analiza și o să iau o hotărâre. Să vedem când va fi următorul concurs”, a declarat primarul municipiului Deva, Ovidiu Moș.

Tags

2 Comments

  1. foarte bine glasul! scrieti si despre secretarul primariei Laura Sarbu care are cateva dosare la DNA pentru furturi din banii primariei

  2. POATE NU AR FII RAU SA SCOATETI POSTUL LA CONCURS PE REAL, SA PUBLICATI ANUNTUL IN ZIARE LOCALE SI PE INTERNET SI SA RENUNTATI LA PARTEA CU INTERVIUL. PROBA SCRISA E RELEVANTA! DE ACEEA MERG TOATE INSTITUTUTIILE PROST ! CEI MAI BUNI ‘PICA LA INTERVIU’ !