glasul-hd.ro Web analytics

Familie dispărută. Doi bătrâni, soţ şi soţie, sunt de negăsit

Doi soţi, din judeţul Mureş, sunt căutaţi de poliţişti după ce au plecat de acasă şi nu s-au mai întors. Cea care a anunţat dispariţia a fost chiar fiica lor, părinţii aflându-se în vizită la aceasta, în satul Baia de Criş. Cei doi soţi, în vârstă de 81, respectiv 83 de ani, şi-au anunţat fata că merg în localitatea Sântana, judeţul Arad, doar că nu au ajuns acolo şi nici nu s-au întors acasă.

Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la depistarea dispăruților sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Virgil Frăţean, de 83 de ani

Semnalmente: înălțime 170-179 cm, corpolența atletică, păr grizonat, fața ovală, ochii căprui. La data dispariției era îmbrăcat dezordonat, cu pantalon lung, din stofă de culoare maron, cămașă de culoare mov sau albastru închis, cu modele ,,romb sau pătrat”, iar în picioare purta pantofi de culoare neagră.

Ileana Frăţean, de 81 de ani

Semnalmente: înălțime 160-169 cm, corpolența atletică, păr grizonat, fața ovală, ochii verzi. La data dispariției era îmbrăcată cu bluză de culoare verde-deschis, vestă neagră, rochie de culoare neagră, iar în picioare purta șlapi de culoare portocaliu.

Vezi și

Close